Poslušajte šta je kazao David Beckham svojoj supruzi u novom dokumentarcu: "Reci nam istinu"

0
Radiosarajevo.ba
Poslušajte šta je kazao David Beckham svojoj supruzi u novom dokumentarcu: "Reci nam istinu"
Foto: Društvene mreže / Victoria i David Beckham

Netflixova četverodijelna serija o jednom od najpoznatijih nogometaša donosi zanimljivu priču koja na prvi izgled mnogima ne nudi "ništa novo" ali zato je veoma inspirativna, jer govori o svim onim poteškoćama od padova do uspona.

Također, to je priča o megauspješnom paru koji je 2000-ih bio najpoznatiji engleski izvozni proizvod.

U seriji, slavna anđelica Victoria Beckaham, supruga slavnog Davida Beckama o kojoj i govori serija, progovorila je o njihovom odnosu i priznala da su kliknuli na prvi pogled, a reakcije njenog supruga su mnogima komične. 

Uskoro svečano otvaranje džamije Arnaudija u Banjoj Luci

Uskoro svečano otvaranje džamije Arnaudija u Banjoj Luci

"Bila sam fascinirana sa njim na prvu, bilo je sve tako jednostavno i spontano", ali je dodala i da njih dvoje kao bračni par dolaze iz različitih radničkih klasa, na šta se nije oglušio i njen suprug. 

"Reci nam istinu, s kojim te automobilom otac vozio u školu", prokomentarisao je Beckham. 

Victoria je stidljivo priznala da je bila riječ o Rolls Royceu. Na prvu se nećkala, ali svi možemo pretpostaviti da je riječ o zezanju, normalnom među parovima koji su toliko godina u braku.

I love the banter that these two have - couple goals. 📺 Beckham

Posted by Netflix on Sunday, October 8, 2023

Netflixov četverodijelni dokumentarac o nogometnoj superzvijezdi i jednom od najpoznatijih ljudi na svijetu, polako se uspinje, i oduševljava fanove širom svijeta. Govori o pogledima na Beckhamov privatni život, od trenutka odrastanja, karijere, slavnog braka sa suprugom Victoriom, do svih ostalih uspona, ali i padova.

Uz sva postignuća koja je ostvario kao vrhunski nogometaš Manchester Uniteda, mnogi mediji su fokus njegove karijere prebacili na njegov brak sa slavnom članicom benda Spice Girls, a sve izazove kroz koje je prolazio možete pogledati na Netflixu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije