The Rock se za Božić maskirao u samog sebe i oduševio fanove

0
Radiosarajevo.ba
The Rock se za Božić maskirao u samog sebe i oduševio fanove
Foto: Screenshot / The Rock se prisjetio svog "kultnog" modnog izdanja

Slavni glumac Dwayne Johnson, poznatiji kao The Rock, prisjetio se svog "kultnog" modnog izdanja iz prošlosti te se za Božić maskirao u samog sebe.

Snimak koji je objavio na Instagramu privukao je više od 60 miliona pregleda.

Radi se o njegovoj odjevnoj kombinaciji iz 1994. godine, koja i danas izaziva brojne reakcije.

Pogledajte kako je Ibrahim Šehić sjajno branio zicere Cristianu Ronaldu: Portugalac nije mogao ništa

Pogledajte kako je Ibrahim Šehić sjajno branio zicere Cristianu Ronaldu: Portugalac nije mogao ništa

The Rock je nosio crnu dolčevitu i traperice koje je opremio zlatnim lančićem i crnom torbicom. Također, nosio je i periku koja kopira njegovu nekadašnju frizuru.

"Kolika zvijezda moraš biti da uspješno nosiš kostim samog sebe?", "Ikonično", "Hvala što si vratio uspomene iz 90-ih", bili su samo neki od komentara.

Johnson je prethodno za E! News govorio o sitcomu Young Rock, koji prati period njegovog odrastanja i mladosti, te je tom prilikom otkrio pozadinu poznate fotografije iz 1994. godine i pojasnio odabir omraženog modnog dodatka, rekavši kako je u mladosti bio "loš dečko koji stalno upada u nevolje", kao i da je od malih nogu posebno pokazivao interes za žene.

Pojašnjavajući svoju zloglasnu fotografiju iz 1994. godine, posebno se dotakao torbice, koja je mnogima omraženi modni dodatak. Prethodno je sugerirao što se moglo nalaziti u torbi, rekavši da je u njoj "čuvao brojeve telefona".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije