Vera Wang puni 74 godine, a izgleda fantastično: Ovo je njena tajna

0
Radiosarajevo.ba
Vera Wang puni 74 godine, a izgleda fantastično: Ovo je njena tajna
Radiosarajevo.ba / Vera Wang

Vera Wang, modna dizajnerica, objasnila je zašto izgleda tako mladoliko i kaže da se nada da će pomoći drugim ženama da se osjećaju "samopouzdanije" i "udobnije" s godinama.

Modna dizajnerica u utorak, 27. juna, puni 74 godine, nije da biste to znali kad je pogledate, jer se čini kao da je za nju sat stao, te redovno na društvenim mrežama dijeli fotografije koje prkose godinama.

Ako se vratite u mislima u maj 2020., možda se sjećate da je Vera postala viralna nakon što je podijelila fotografiju na kojoj nosi jarko narandžasti kratki top, bijele kratke hlače i sunčane naočale.

Premijer liga BiH: Velika pobjeda FK Sarajevo, Francis Kyeremeh junak susreta

Premijer liga BiH: Velika pobjeda FK Sarajevo, Francis Kyeremeh junak susreta

Korisnici Instagrama ostali su zatečeni njenom vitkom građom i besprijekornom kožom, a mnogi su je molili da otkrije gdje se nalazi tajni "izvor mladosti", piše Unilad.com.

U intervjuu za People iz aprila ove godine, Wang je priznala da je pomalo iznenađena reakcijom i prilično je skromno 'umanjila' cijelu stvar.

Rekla je: "Bila sam na Met Gali, na dodjeli Oscara. Ludo je. Ne shvatam. Da sam planirala ovako nešto, to se nikada ne bi dogodilo.”

A kad je riječ o 'tajni' njene naizgled nemogućnosti da stari, nastavila je: "Pretpostavljam da ljudi jednostavno imaju percepciju o tome kako se danas izgleda u 70. godini. Imam toliko prijatelja od 65 do 70 godina koji izgledaju fantastično."

"Ali moram reći da je, nadamo se, to dobra stvar. Nadam se da se žene osjećaju ugodnije same sa sobom ili da imaju samopouzdanja, jer postoji mnogo definicija o tome šta žena može biti."

Ali dodatno pritisnuta svojom rutinom, Wang je otkrila da ju je iznenađujuće lako slijediti - marljivo radite, spavajte puno, uživajte u neobičnom koktelu s votkom i izbjegavajte sunce kako biste zaštitili svoju kožu.

Wang je nastavila: "Niko mi ne vjeruje kad to kažem, ali rad te održava mladim. Održava vaš um mladim, a vaš duh budnim i vašu relevantnost, što mislim da utječe na vaše tijelo."

"Moram reći, spavanje, izbjegavanje sunca bez kreme za sunčanje i dobro osvjetljenje također su sve! A jedna od stvari za koje je poznato da volim je popiti koktel s votkom. Popijem votku u nekom trenutku nakon pet ili šest sati, možda oko sedam."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije