Slavna mama 'ukrala' muža svojoj kćerki: 'Počela ga je progoniti..'

0
Radiosarajevo.ba
Slavna mama 'ukrala' muža svojoj kćerki: 'Počela ga je progoniti..'

Obitelj pjevačice Miley Cyrus ponovo je u središtu pažnje nakon što su procurile informacije o kontroverznom događaju. Majka obitelji, Tish Cyrus, navodno se našla u skandalu jer je "ukrala" muža svoje otuđene kćerke Noah Cyrus, 24-godišnje pjevačice. Izvor blizak obitelji iznio je nove tvrdnje o zbivanjima iza kulisa u bombastičnom izvještaju za US Weekly.

Tish Cyrus (56) doživjela je "potpuni psihički slom" prije razvoda od Billyja Raya Cyrusa te se udala za 54-godišnjeg glumca Dominica Purcella prošle godine u augustu. No, odsustvo 24-godišnje Noah i brata Braisona s vjenčanja izazvalo je spekulacije o razdoru u obitelji.

Izvor tvrdi da je "Noah viđala s Dominicom kada ga je Tish počela progoniti", a da je Tish bila "svjesna" njegove zauzetosti dok je počela kontaktirati glumca. "Noah je izbezumljena time što joj je Tish 'ukrala' Dominica", izjavio je izvor za Daily Mail.

Akcija tuzlanske policije: Oduzeli mašinu za punjenje cigareta i 11 kg duhana

Vjenčanje Tish i Dominica održano je u augustu 2023. u raskošnoj vili Miley Cyrus u Malibuu, no Noah i Braison nisu bili prisutni. Us Weekly tvrdi da Noah zapravo nije ni bila pozvana na ceremoniju, a postojala je čak i straža na vratima u slučaju njezinog eventualnog dolaska.

Skandal se nastavlja proširivati i na odnose unutar obitelji Cyrus. Odnos između Billyja Raya i Miley navodno je postao napet nakon razvoda s Tish, dok su ostala djeca obitelji "odabrala strane" u ovom obiteljskom razdoru. Prijatelji se nadaju da će razdor ipak biti privremen te da će obitelj pronaći način za pomirenje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak