Poznati komičar Chris Rock sasvim iskreno: 'Razmazio sam djecu, ja sam kriv'

0
Radiosarajevo.ba
Poznati komičar Chris Rock sasvim iskreno: 'Razmazio sam djecu, ja sam kriv'

Komičar Chris Rock ima novi specijal na streaming platformi Netflix gdje je pričao o mnogim temama, a dotakao se i svoje djece. 

Naime, Chris Rock je rekao kako stvarno voli svoju djecu, ali smatra da su previše razmaženi. On inače ima dvije kćerke, a jedna od njih je vezana za nevjerovatnu priču koju je on podijelio. 

Kako je Rock rekao u svom specijalu, njegova kćerka Lola je bila na putovanju u Portugalu sa svojom školom. Tokom tog putovanja, napravila je problem zbog kojeg joj je prijetilo izbacivanje iz škole

Na granici BiH i Hrvatske poskok ugrizao ženu dok je radila u vrtu

Iako se u većini ovakvih situacija djeca bogatih relativno lako izvuku, Rock je odlučio ovo iskoristiti kao priliku da je nauči lekciju, posebno nakon što je vidio njeno ležerno ponašanje po povratku u SAD. 

Rock je poslao poruku direktoru njene škole i rekao mu direktno da je izbaci. Još mu je rekao kako je njegovoj kćerci potrebna lekcija i da zaslužuje da bude izbačena, prije nego što krene lošim putem u životu. 

Chris Rock se oglasio na Instagramu prvi put nakon skandala na Oscarima

Inače, ovaj novi specijal je bio iščekivan zbog Rockove prve javne reakcije na incident s Willom Smithom. Rock je pričao o tom incidentu, svojoj porodici, te o brojnim drugim temama.

Specijal je ocijenjen odlično, s 82 posto ocjene publike na poznatoj stranici za recenzije Rotten Tomatoes, prenosi UNILAD

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak