Chris Rock se oglasio na Instagramu prvi put nakon skandala na Oscarima

0
Radiosarajevo.ba
Chris Rock se oglasio na Instagramu prvi put nakon skandala na Oscarima
Foto: EPA-EFE / Chrish Rock

Komičar Chris Rock (57) prvi se put javio na Instagramu nakon skandala na Oscarima. Rock je objavio promotivnu fotografiju svoje turneje Chris Rock Ego Death World Tour te najavio svoje sljedeće nastupe u Parizu. Objava je skupila više od 100.000 lajkova, a njegovi pratitelji su istaknuli kako ih je obradovao ovom najavom.

Mnogi su se našalili i na njegov račun. "Nadam se da nećeš u novom nastupu uvrijediti nečiju ženu", "Nadam se da će show biti dobar baš poput onog šamara na Oscarima", pisali su. Dodali su još i da ga dugo nije bilo, kao i da im je drago da se vratio i da je dobro. „Volimo te, Chris", zaključili su.

Inače, Rock se na ovogodišnjoj dodjeli Oscara našalio na račun Jade Pinkett Smith, supruge glumca Willa Smitha. Komičar joj je poručio da je jedva čeka vidjeti je u novom nastavku filma G.I. Jane aludirajući time na njenu obrijanu frizuru koju ima zbog svoje borbe s alopecijom. Njen suprug Will se najprije nasmijao šali, a zatim je ustao, došetao do pozornice i udario komičara. Zbog ovog čina glumac ne smije idućih deset godina doći na nijedan akademijin događaj.

Spektakularna pobjeda HŠK Širokog Brijega nad FK Igmanom

Spektakularna pobjeda HŠK Širokog Brijega nad FK Igmanom

Dodajmo da je Rock nekoliko dana nakon ovog događaja imao nastup u Bostonu gdje se osvrnuo na sve. Kada je izašao na pozornicu, publika ga je pozdravila ovacijama koje su potrajale nekoliko minuta, a komičar je rekao da bi ga mogli rasplakati, piše Večernji.hr.

"Kako ste vi proveli vikend?", pitao ih je, a dvoranom se prolomio glasan smijeh. "Nemam hrpu šala o tome što se dogodilo, pa ako ste to došli čuti, nastup sam napisao prije ovog vikenda. I još uvijek nekako obrađujem ono što se dogodilo tako da ću u jednom trenutku pričati o tom. I bit će ozbiljno i bit će smiješno, ali sada ću pričati neke šale", rekao je tada.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije