Nedugo nakon raskida sa saudijskim milijarderom Rihanna ponovo ljubi

Radiosarajevo.ba
Nedugo nakon raskida sa saudijskim milijarderom Rihanna ponovo ljubi

Nedugo nakon što je javnost doznala da je Rihanna prekinula trogodišnju vezu sa saudijskim biznismenom i milijarderom Hassanom Jameelom, strani mediji šuškaju da pjevačica ljubi dugogodišnjeg prijatelja, repera A$AP Rockyja.

Nakon tri godine Rihanna prekinula s dečkom milijarderom

Naime, The Sun piše da su Rihanna i 31-godišnji Njujorčanin posljednjih dana jako bliski, a osim što su viđeni u izlasku na humanitarnom koncertu, kasnije su proveli noć u hotelskoj sobi.

Ipak, pjevačica još uvijek ne želi potvrditi vezu s reperom budući da smatra da je njihova veza još u povojima.

Loading...

"Oni uživaju dok su zajedno. Odnos je posve ležeran i Rihanna ne razmišlja o budućnosti. Ona je odnedavno single djevojka koja se zabavlja", objasnio je izvor.

Ovo nije prvi put da mediji povezuju Rihannu i Rockyja koji su dugogodišnji prijatelji. Poznaju se još od 2013. godine kada je pjevačica glumila u spotu za njegovu pjesmu Fashion Killa, a iste su ih godine paparazzi uhvatili kako se strastveno ljube na ulicama New Yorka.

Osim druženja na humanitarnom koncertu Yams Day Benefit sredinom januara, u decembru su pozirali zajedno na crvenom tepihu dodjele Britanskih modnih nagrada. Rocky je nedavno proveo mjesec u švedskom zatvoru zbog fizičkog napada na muškarca na ulicama Stockholma. U cijeli se slučaj upleo i američki predsjednik Donald Trump, a reper je ubrzo pušten kući u New York.

Prije Rihanne, ljubio je poznate dame poput manekenki Chanel Iman i Kendall Jenner te reperice Iggy Azaleaje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak