Kćerka Victorije Beckham oduševila mamine pratioce: Njeni nokti privukli posebnu pažnju

2
Radiosarajevo.ba

Harper Beckham je nedavno očarala gledaoce TikTok-a šarmantnim vodičem o šminkanju na profilu svoje majke.

Sjedeći na balkonu, bez napora je oponašala Viktorijinu bezvremensku ljepotu, dok je nanosila najnovije izdanje Victoria Beckham Beauty, 'Posh Balm'.

Međutim, nije samo Harperin prirodni ljetni glamur privukao pažnju – već i njeni nokti. Bili su besprijekorno bijeli i upečatljivi.

Radnik i Velež odigrali utakmicu za pamćenje: Sedam golova i neizvjesnost do zadnje minute

Victoria Beckham odavno je obožavateljica bijelih noktiju. Krajem prošle godine, viđena je kako se razmeće prirodnom, sjajnom, poluprozirnom nijansom poznatom kao "Milk Nails". Ovaj izgled nije sasvim ružičast, niti je potpuno proziran, već se nalazi negdje između – šik, suptilan izbor.

@victoriabeckham

Kisses #HarperSeven xx #PoshBalm

♬ original sound - Victoria Beckham

Victoria Beckham je čak podijelila svoj manikir na Instagramu sa zabave u Majamiju, gdje je pozirala s Tomom Fordom i Lionelom Messijem, suptilno pokazujući svoje elegantne nokte. Njena historija s bijelim manikirom ide još dalje u prošlost, kada je 2020. godine eksperimentisala s "tipex" bijelim manikirom. Tada je objavila post sa natpisom: "Bijeli nokti za ljeto", dok je milovala svoju vilicu kako bi istakla svoje četvrtaste nokte na blistavoj preplanuloj koži.

David Beckham nasmijao fanove videom na Instagramu: U kadar mu ušao nepozvani gost

A upravo je to ljepota bijelog manikira – pojačava preplanulost ili stvara iluziju iste, dodajući dašak sunčane elegancije. Na tamnijim tonovima kože efekat je još upečatljiviji. Haštag #milkynails postao je viralan na TikTok-u, privlačeći pažnju sa varijacijama kao što su #milknails i #Milksnails, koje zajedno broje milione pregleda.

Popularnost ovog minimalističkog dizajna noktiju savršeno se poklapa sa porastom estetike kao što su "tihi luksuz" i "vanilla girl".

"Iako je 'tihi luksuz' bio vruća tema u svijetu mode i životnog stila, čini se da je njegov utjecaj na industriju ljepote, posebno u sferi noktiju, donekle zanemaren," rekla je Liana Thomson iz Nails.co.uk.

Zasjenila je i mamu: Harper Seven Beckham u najavi je novo ime visoke mode

"Tihi luksuz naglašava čiste linije, jednostavne siluete i neutralne palete boja koje se lako mogu uklopiti u vašu rutinu ljepote. Dizajni poput mliječnih noktiju, glaziranih krofna noktiju, jedva primjetnih francuskih noktiju i noktiju u boji ruža savršeno oslikavaju suštinu tihog luksuza. Ovi dizajni noktiju predstavljaju eleganciju i suptilnu sofisticiranost."

Ključ za postizanje ovog trenda? Spajanje dvije suptilne nijanse – počevši od tople bež-ružičaste i završavajući kremasto bijelom, sve na vrhu sa sjajnim premazom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak