Zasjenila je i mamu: Harper Seven Beckham u najavi je novo ime visoke mode

0
Radiosarajevo.ba
Zasjenila je i mamu: Harper Seven Beckham u najavi je novo ime visoke mode
Foto: Instagram / Victoria Beckham i Harper Seven

Harper Beckham polako postaje tinejdžerska modna ikona, što je pokazala pojavljivanjem na modnoj reviji svoje mame.

Na modnoj reviji Victorije Beckham u Parizu glavni su bili, jasno, članovi njene porodice.

Victoria Beckham poznato je ime u svijetu mode, a kako je poznato koliko je bliska sa svojom porodicom, ne čudi što su u gotovo punom sastavu uslikani prilikom izlaska iz hotela u Parizu, nakon što su se uputili na reviju čuvene Posh.

Naša stranka TK: 'Vlast nabavlja luksuzna vozila, a građani skupljaju novac za Hematološku kliniku'

Naša stranka TK: 'Vlast nabavlja luksuzna vozila, a građani skupljaju novac za Hematološku kliniku'

David Beckham, njegova kćerka Harper, sinovi Brooklyn i Cruz, kao i snaha, Brooklynova supruga, Nicola Peltz, zajedno su, odjeveni kao iz modnog časopisa, otišli na Victorijinu modnu reviju. Jedini koji je nedostajao bio je Romeo Beckham, za kojeg se nagađa da se oporavlja od nedavnog razlaza s Miom Regan.

No, niko od njih nije bio glavna zvijezda poput slatke Harper Seven Beckham koju su paparazzi uslikali ruku pod ruku s tatom Davidom, čija je glavna mezimica.

Harper Seven u najavi je novo ime visoke mode, za koju se čini da je nasledila najbolje od oba roditelja, pa je, tako, zainteresovana i za fudbal i za modu.

Najmlađe dijete Bekamovih i njihova jedina kćerka blistala je na maminoj reviji u crnoj haljini sa dugim rukavima, koja prati liniju tijela, efektne je dužine do članaka, a, kako priliči njenim mladim godinama, nosila ju je uz bijele patike, piše Glossy.

Urnebesna scena Beckhamovih koja je osvojila internet: Pogledajte i zašto

Urnebesna scena Beckhamovih koja je osvojila internet: Pogledajte i zašto

Sportske bijele patike zapravo su vrlo šik izbor uz pripijenu crnu haljinu, ali riječ je u kombinaciji koja je istovremeno i elegantna i praktična i idealan izbor za mnogo starije pripadnice nježnijeg spola od Harper, a posebno za one koje vole komfor i ne žele da nose visoke potpetice.

Victoria je jednom prilikom govorila o tome kako se trude da nauče Harper da ne brine o tome "da li je najljepša", već o tome da li je "najfinija i najvrijednija". Svakako, djevojčica je, poput mame, krenula da obraća pažnju na modu, a iako su David i Victoria zaštitnički nastrojeni, ne kriju je od paparazzaa, već se često pojavljuje s roditeljima na javnim događajima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije