Urnebesna scena Beckhamovih koja je osvojila internet: Pogledajte i zašto

1
Radiosarajevo.ba
Urnebesna scena Beckhamovih koja je osvojila internet: Pogledajte i zašto
Foto: Collage / David i Victoria Beckham

David i Victoria Beckham snimili su reklamu za Uber Eats, online platformu za naručivanje i dostavu hrane, a u toj su reklami rekreirali urnebesnu scenu iz Netflixove dokumentarne serije Beckham, koja je vrlo brzo nakon emitovanja postala hit na društvenim mrežama.

Naime, u reklami Victoria nosi majicu na kojoj je natpis: "Moj tata je imao Rolls-Roycea".

Tokom reklame, Victoria kaže: "David i ja ćemo biti u maloj reklami", da bi se David pojavio iza zida i prekinuo je: "Budi iskrena." Ona zatim kaže: "Jesam!"

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

Dragan Bursać: Srbija sastavlja ratni kabinet vlade?

Victoria na kraju kaže gledateljima: "OK, to je velika reklama", a David doda: "Reci im tokom čega je." Nakon nekoliko trenutaka lažnog prepucavanja, njih dvoje se slažu da je reklama tokom"velike bejzbol utakmice" zvane "Hockey Bowl".

"Oh, i reci im o Jessici Aniston", David kaže Victoriji, koja odmah kaže u kameru: "Jessica Aniston će također biti u njoj."

Mnogima na prvu neće biti jasno o čemu se radi, ali Victoria i David prihvatili su šalu na svoj račun koja već nekoliko mjeseci kruži internetom, a evo o čemu se radi.

U dokumentarcu o životu slavnog nogometaša, Victoria je izjavila da je njena porodica dio - radničke klase. Kad je čuo što je izgovorila pred kamerama, David je provirio kroz vrata i poručio joj: "Budi iskrena. Kojim autom te tata vozio u školu?"

Victoria se na to zbunila te pokušala izbjeći odgovor. "Nije to tako jednostavno, zaviti to... Iskrena sam", ponavljala je.

@celebrityfunnymoments

Be honest 😂 #davidbeckham #victoriabeckham #funnyclip #funnycelebrities #funnymoments #behonest #funnyinterview #foryoupage #viraltiktok

♬ original sound - Celebrity Moments

"Samo reci, kojim autom?" uporan je bio David.

"U 80-ima je moj tata imao Rolls-Royce", rekla je zatim Victoria pokušavajući objasniti dalje. "Hvala ti", poručio joj je na to David i povukao se iz prostorije, javlja dnevnik.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije