Kćerka glumice Mije Begović otkrila ime bebe: Bilo je popularno prije sto godina, danas je rijetko

2
Radiosarajevo.ba
Kćerka glumice Mije Begović otkrila ime bebe: Bilo je popularno prije sto godina, danas je rijetko

Maja Lena Lopatny, kćerka poznate glumice Mije Begović i uglednog vaterpolista Ronalda Lopatnyja, te njen partner Karlo Šeparović, nedavno su postali roditelji djevojčice kojoj su dali ime Mabel.

Ponosna mama je na svom Instagram profilu podijelila prvu fotografiju sa svojom porodicom, na kojoj poziraju s novom članicom porodice.

"Sva lipota ovog svita. Mabel. 16.06.2024." - napisala je Maja Lena uz objavljenu fotografiju, koja je odmah privukla pažnju javnosti zbog neobičnog imena djevojčice.

Mirza Hatić na promotivnom štandu: 'Srcem za SDA. Nemojte dozvoliti ovim sirotanim da uzmu sve'

Prema informacijama Acta Croatica, ime Mabel je rijetko u Hrvatskoj, nose ga manje od deset osoba, a bilo je najpopularnije davne 1924. godine.

Djevojčica je stigla nekoliko dana prije službenog početka ljeta, čime su Maja Lena i Karlo zaključili svoje dugogodišnje čekanje i postali dio roditeljskog svijeta. Maja Lena je istaknula kako je majčinstvo za nju novo i očaravajuće iskustvo koje je promijenilo njen život.

Porodica Lopatny-Šeparović uživa u prvih nekoliko sedmica s malenom Mabel, a Maja Lena planira nastavak svog obrazovanja nakon što dijete malo naraste, piše Gloria.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak