Svadba za pamćenje prepuna zvijezda: Vjenčanje fudbalske legende Italije i TV zvijezde

1
Radiosarajevo.ba
Svadba za pamćenje prepuna zvijezda: Vjenčanje fudbalske legende Italije i TV zvijezde
Foto: X.com / Svadba Fillipo Inzaghija

Filippo Inzaghi i Angela Robusti vjenčali su se, u utorak, 18. juna, na Formenteri.

Prvo ceremonija vjenčanja u istorijskoj crkvi na otoku, a zatim u poznatom restoranu na plaži: fudbalski trener i bivše lice emisije "Muškarci i žene", sada organizatorica vjenčanja, zakleli su se na vječnu ljubav pred 260 gostiju.

Filippo Inzaghi i Angela Robusti su se vjenčali. Zajedno su više od šest godina i roditelji su Edwarda, rođenog 2021. godine, i Emily, rođene 2023. godine. Nedostajalo im je samo vjenčanje kako bi ispunili svoj veliki san.

Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Povrijeđen pješak

Saobraćajna nesreća u Sarajevu: Povrijeđen pješak

Ona je bila ta koja je organizovala vjenčanje, s obzirom da je organizatorica vjenčanja, i za tu priliku odabrala je dvije različite haljine, jednu za ceremoniju, drugu za zabavu.

Kako bi zabavili goste, na zabavi su nastupali DJ Pigna i muzička grupa Gipsy Kings. U ovom trenutku mladenci još nisu ažurirali svoje društvene profile da komentarišu poseban dan koji su proveli.

Svadba Fillipo Inzaghija
Foto: X.com: Svadba Fillipo Inzaghija

Gosti na vjenčanju, od Fabija Cannavara i Boba Vierija do Marca Masinija

Na vjenčanju je bilo 260 gostiju, uključujući Pipovog brata, Simonea Inzaghija, trenera Fabija Cannavara i druge fudbalere ili bivše šampione.

Fotografije prisutnih na vjenčanju pojavile su se na društvenim mrežama, uključujući Boba Vierija sa Costanzom Caracciolo, Massima Odda, Massima Ambrosinija, Giuseppea Pancara.

Svadba Fillipo Inzaghija
Foto: X.com: Svadba Fillipo Inzaghija

Na vjenčanju je bio i Marco Masini koji je napravio nekoliko selfija sa Simoneom Inzaghijem i njegovom suprugom Gaiom Lucariello.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije