Bajkovito vjenčanje na otoku: Udala se najljepša sportska novinarka, objavila prekrasne prizore

0
Radiosarajevo.ba
Bajkovito vjenčanje na otoku: Udala se najljepša sportska novinarka, objavila prekrasne prizore
Foto: Kolaž / Diletta Leotta i Loris Karius

Nakon što je prošle godine prelijepa italijanska sportska novinarka Diletta Leotta dobila prvo dijete, preslatku kćerkicu Ariju s njemačkim nogometašem Lorisom Kariusom, par se usred Europskog nogometog prvenstva i vjenčao.

Mjesto događaja pomno je odabrano, a sve se odvilo na prelijepom talijanskom otoku Lipari smještenom pored Sicilije. Nije to bilo malo intimno vjenčanje, ali ni pretjerano jer mladenci su imali 160 uzvanika, među kojima je bilo i puno poznatih imena. Leottina dugogodišnja prijateljica, italijanska pjevačica Elodie imala je dvostruku ulogu - bila je djeverša, ali naravno na svadbi je i zapjevala.

Cijelom događaju prethodila je dodatna proslava, zabava u bijelom na kojoj je proslavljen 31. rođendan njemačkog golmana. Takvo je naravno bilo i vjenčanje, a Leotta je zablistala u prekrasnoj čipkanoj vjenčanici, čak pomalo tradicionalnog kroja. Par je pozirao i sa svojom kćerkicom, a mladenki je na dugačkom prozirnom velu stajao natpis All i ever wanted.

Ova vrsta se sve više pojavljuje u Jadranu, a njen ubod je opasan

Ova vrsta se sve više pojavljuje u Jadranu, a njen ubod je opasan

Među poznatim uzvanicima na vjenčanje su bili Chiara Ferragni, Elisabetta Canalis, Michelle Hunziker, Aurora Ramazzotti... Da se par planira vjenčati nije bila tajna jer je novinarka to najavila još prije nekoliko mjeseci, iako su se zaručili još prošle godine, prije rođenja njihova djeteta, no to su držali u tajnosti, piše Jutarnji.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije