Jennifer Lopez za Novu godinu izašla u pidžami i naravno - izgledala je fantastično

0
Radiosarajevo.ba

Latino diva Jennifer Lopez poznata je kao jedna od najvećih modnih ikona svijeta, a o posljednjem izdanju koje je servirala još će se dugo pričati.

Iako se očekivalo kako će zgodna pjevačica Novu godinu dočekati u šljokicama, izvođačica hita Love Don’t Cost a Thing odabrala je - pidžamu.

Da ovaj komad namijenjen boravku u kući i ležanju u krevetu može izgledati itekako glamurozno, višestruka osvajačica Grammyja potvrdila je spojivši ga uz raskošnu bundu, šik detalje i nakit.

Salkić poslao upozorenje: Pozivam bezbjedonosne agencije u BiH da pojačaju prisustvo u Bratuncu

Kada je riječ o modi, glumica i muzičarka Jennifer Lopez ništa ne prepušta slučaju, a ni novogodišnji doček nije bio izuzetak.

Atraktivna 54-godišnja pjevačica u 2024. godinu zakoračila je sa stilom, iako je mnoge iznenadila svojim modnim odabirom u kojem je glavni komad satenska pidžama.

Jennifer Lopez objavljuje novi album nakon skoro deset godina

Holivudska zvijezda posegnula je za provjerenom formulom i udobnosti, istovremeno odišući glamurom i profinjenošću.

Supruga glumca i redatelja Bena Afflecka bijelu satensku pidžamu podigla je uz raskošnu crnu bundu i svileni kaiš koji je svezala u struku.

Kako bi ovom izdanju dala dodatnu dozu odvažnosti, nosila je profinjeni šešir i ogrlicu od bisera koja je cijeloj kombinaciji podarila dašak sofisticiranog, old-school glamura.

Kao tačka na 'i' ovoj modnoj priči dodan je i upečatljivi make-up s naglašenim očima i nude sjajilom, piše Coverstyle.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak