Jelena Rozga podijelila detalje iz privatnog života: Prilaze mi i žene, ali nisam zainteresirana

1
Radiosarajevo.ba

Iako ne govori javno o svom ljubavnom životu, hrvatska pjevačica ni sama ne može da porekne da udvarača ima na sve strane, ali i da nerijetko dobija ljubavne ponude i od žena.

Pjevačica Jelena Rozga u razgovoru za srpske medije ispričala je kako joj pažnje u životu ne fali.

"Ima dosta kavalira koji mi prilaze gdje god me sretnu, tako da mislim da još nismo izgubili prave muškarce, kao što se priča", objasnila je Jelena.

Anketa | Čija je najveća odgovornost što građani moraju plaćati proviziju za račune za vodu?

Ali obznanila je i da joj se ne javljaju samo muškarci, već i žene:

"Prilaze mi i žene, ali naravno nisam zainteresirana za veze. Bilo je i bračnih ponuda, to su sve smiješne situacije."

Stjepan Hauser otvoreno o ljubavi sa Jelenom Rozgom

Sada joj je privilegija posao i snimanje novih pjesama.

"Ne volim previše pričati o ljubavnom životu, mislim da to moju publiku ne zanima. Ljudi me vole zbog pjesama, zbog energije koju jedni drugima prenosimo na koncertima, ali i onda kad se družimo i mislim da to i treba biti bitno", rekla je pjevačica.

Iako smatra da publiku ne zanima njezin ljubavni život već pjesme koje stvara, u ranijim intervjuima prokomentirala je razne medijske naslove o tome šta njoj znači osoba s kojom je u vezi, piše Blic

"Partner je neko ko treba upotpuniti vaš život, zajedno s vama dijeliti i stvarati sreću, ali svakako smatram da osoba ne mora biti sretna samo onda kada je u osjećajnoj vezi", objasnila je pjevačica i na koncu zaključila:

"Što se medija i medijskih naslova tiče, godinama se piše i pisat će se, ali ja više na to i ne obraćam pažnju. Mogu vam reći da sam sretna."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak