Stjepan Hauser otvoreno o ljubavi sa Jelenom Rozgom

0
Radiosarajevo.ba
Stjepan Hauser otvoreno o ljubavi sa Jelenom Rozgom
Foto: Story.hr / Stjepan Hauser i Jelena Rozga

Svjetski poznati violončelist Stjepan Hauser, u novoj epizodi 'Knjazališta', na jedan se dan pokušao snaći u ulozi gluhe osobe.

Talentovani violončelist se u popularnoj emisiji osvrnuo na saradnju s popularnim muzičarima, a dotaknuo se i bivše djevojke, Jelene Rozge.

"Saradnja s njom bila je fenomenalna, trajala je dvije godine. Prekrasan period mog života, i uvijek ću našu saradnju imati u lijepom sjećanju. Upoznali smo se u West Innu, bio je Miss Universe. Ja sam tamo išao gledati misice, a onda sam ugledao nju i bila mi je draža od svih misica. I tako je sve krenulo", rekao je Hauser, koji je i komentarisao tračeve da su oboje 'gay'.

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

Europska noć: Bayer Leverkusen nastavio 'po starom', Olympiacos šokirao Aston Villu u Engleskoj

"To su gluposti. Meni je to išlo na živce tada strašno. Jer je to bila prava ljubav, živjeli smo skupa dvije godine", rekao je muzičar.

Podsjetimo, Rozga i Hauser iznenadili su sve kada su ekskluzivno za časopis Story u augustu 2015. godine priznali da su u vezi. Šuškanja je tada potvrdila Jelena. "Istina je da smo skupa! Stjepan je divan. Sretni smo i zaljubljeni", rekla je tada.

Jelena Rozga doživjela nevjerovatnu neugodnost na nastupu, evo kako je publika reagovala

Jelena Rozga doživjela nevjerovatnu neugodnost na nastupu, evo kako je publika reagovala

O njihovoj se vezi prije toga sedmica nagađalo nakon što se ona iznenada pojavila na njegovom koncertu u Ljubljani, a nekoliko sati kasnije na Križankama je nastala njihova prva zajednička fotografija. Ostatak večeri Stjepan je prijateljima govorio koliko je sretan s pjevačicom.

Svoju sreću s Jelenom želio je i ovjekovječiti pa su već početkom 2016. godine pale zaruke. Oboje su tada govorili da će biti 'vječni zaručnici' i tako potaknuli nova šuškanja o njihovoj vezi. Počelo se špekulirati o tome je li njihova ljubav stvarna ili je riječ o predstavi za javnost.

Iako je nekoliko godina prije veze s Jelenom i zaruka Stjepan za Story rekao kako je spreman stati pred oltar i ne boji se braka, do oltara nikada nisu došli. Vijest o raskidu zaruka iznenadila je javnost, a 2017. godine Jelena je ponovno potvrdila nagađanja o njihovom prekidu.

"Ovim putem želim obavijestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili prekinuti našu vezu i krenuti svatko svojim putem. Iza nas ostavljam lijepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumijevanju što o ovoj temi više ne želimo govoriti. To je naša zajednička odluka i molimo vas da je poštujete", istaknula je tada Jelena Rozga, javlja Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije