Jelena Rozga doživjela nevjerovatnu neugodnost na nastupu, evo kako je publika reagovala

0
Radiosarajevo.ba
Jelena Rozga doživjela nevjerovatnu neugodnost na nastupu, evo kako je publika reagovala
Foto: Printscreen / Jelena Rozga

Hrvatska pjevačica Jelena Rozga nedavno je nastupala u Vodicama, a njen je basista na društvenim mrežama podijelio zanimljiv trenutak koji se dogodio na sceni.

Naime, na samom početku koncerta, pjevačica je trkom stigla na scenu, ali čim je stala pred mikrofon, postalo je jasno da ne radi.

"Ponekad tehnika zakaže, ali publika nikada", napisao je muzičar na TikTok-u na kojem je masa obožavatelja nastavila pjevati Jelenin hit Bižuterija iako ona nije uspjela sve do samog kraja videa.

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Ko to tamo mijenja identitet Baščaršije? Kontaktirali smo Federalnu upravu za inspekcijske poslove

Nastupala je u crnoj modnoj kombinaciji topa, suknjice i sandala, a teško je povjerovati da je u srijedu, 23. augusta proslavila 46. rođendan.

Naime, Jelena ima 27 godina duge i uspješne karijere, a sve je započela kao balerina. Jednom je prilikom na svom Instagramu objavila video i svog prvog javnog nastupa.

@cico4music

#jelenarozga #rozga #laplaya #laplayavodice #vodicecroatia #vodice #music #livemusic #živamuzika #balkan #balkantiktok #balkanmusic #balkanskamuzika #bizuterija #bižuterija

♬ original sound - cico

Bilo je to na muzičkom takmičenju 'Dora' u Opatiji gdje se birala pjesma Eurosonga za 1996. godinu. Tada 19-godišnja Jelena izašla je na scenu pred publiku u bijeloj baletnoj haljini pjevajući pjesmu Aha i plešući kao balerina. Kao debitantkinja osvojila je drugo mjesto.

Mnogi su već tada predvidjeli da će upravo ona biti novo zaštitno lice popularne grupe Magazin, kao i miljenica Tončija Huljića.

I nisu pogriješili, a ostalo je historija. Već iste godine u čuvenoj splitskoj grupi zamijenila je tadašnju pjevačicu Danijelu Martinović. Ispostavilo da je taj potez bio i više nego uspješan s obzirom na to da je grupa vratila veliku popularnost iz 80-ih u narednih deset godina.

Ipak, nakon uspješne suradnje, 2006. je godine Jelena odlučila krenuti solo vodama, prenosi Story.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije