Jelena Rozga o ljubavnom životu: Mogu vam reći da sam sretna

0
Radiosarajevo.ba
Jelena Rozga o ljubavnom životu: Mogu vam reći da sam sretna
Instagram / Jelena Rozga

Iako smo je slabo viđali u javnosti u protekle dvije godine u kojoj je većina društvenih događanja otkazana, ljubavni život Jelene Rozge ne prestaje zanimati javnost.

Pjevačica koja svoj ljubavni život krije kao zmija noge, zadnji put je javno ljubila Stjepana Hausara s kojim je 2017. godine prekinula dvogodišnju vezu. Prošle godine naveliko se šuškalo da je u vezi s popularnim chefom Ivanom Pažaninom, ali Jelena je tim glasinama stala na kraj kad je u intervjuu ovog septembra otkrila da nema dečka.

Ovaj put se ponovo osvrnula na govorkanja o svom ljubavnom životu, te ih je komentirala na svoj način, ostajući misteriozna.

Poznato je da li će doći do poskupljenja plina u Federaciji BiH

Poznato je da li će doći do poskupljenja plina u Federaciji BiH

Na upit novinara ima li partnera odgovorila je:

"Partner je neko ko vaš život treba upotpuniti i da tu sreću dijelite i zajedno je stvarate, ali svakako da nisam mišljenja da osoba može biti sretna samo onda kada je u emotivnoj vezi. Što se medija i novinskih naslova tiče, godinama se piše i pisat će se. Ali ja više na to i ne obraćam paznju. Mogu vam reći da sam sretna", istakla je Rozga.

Također je otkrila da voli kad su muškarci džentlmeni.

"Zaista sam kroz život naizlazila na puno različitih situacija, ali mogu reći da je dobro što muškraci i dalje imaju želju da se udvaraju ženama. Na ovaj ili onaj način, koliko god smo se modernizirali, mislim da pravi džentlmeni ne izlaze iz mode i da udvaranje ženama nikada neće biti demode’" rekla je Jelena za Blic.rs.

Dodala je i da nikad ne kalkulira kad je riječ o ljubavi.

"Šalu na stranu, kada mi srce kaže da radim ispravnu stvar, kalkulacijama nema mjesta. Često mislim da sve što mi je život donio je bila neka vrsta nagrade što sam uvijek išla čistog srca i sa emocijama", kaže Jelena.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije