'Odbila sam to po cijenu života': Marija Šerifović otkrila koji duet nije željela snimiti

0
Radiosarajevo.ba
'Odbila sam to po cijenu života': Marija Šerifović otkrila koji duet nije željela snimiti
Foto: Twitter / Marija Šerifović

Marija Šerifović, poznata srbijanska pjevačica nedavno je objavila album pod nazivom Dolazi ljubav, a promovisala ga je i u emisiji 'Premijera' gdje je govorila o svojoj dugogodišnjoj karijeri.

Marija je perfekcionista u svom poslu i pažljivo bira kakve pjesme će snimiti i izdati, pa tako ne prihvata sve što joj se ponudi, čak i kada zna da će neka numera biti hit.

Tako je odbila pjesmu Ti i ja, koju su potom snimili Saša Matić i Jelena Rozga.

Koncert Amire Medunjanin u Vijećnici: Grad Sarajevo je obezbijedio 200 ulaznica za građane

Koncert Amire Medunjanin u Vijećnici: Grad Sarajevo je obezbijedio 200 ulaznica za građane

Marija je otkrila da joj je tekstopisac ponudio tu numeru, ali da je ona odbila da je snimi jer je "ne osjeća". Zvao je i Saša Matić, ali je i njega odbila.

Čak je zvao i Saša Popović pokušao da je nagovori da je snimi, ali ni to nije upalilo.

"Demo snimak za pjesmu Ti i ja sam otpjevala ja. Autor Saša Nikolić je želio da snimim tu pjesmu. Ja sam to odbila, po cijenu života. Onda je Saša Nikolić pustio Matiću, onda je on rekao: "Ja tu pjesmu uzimam, nemam govora". Onda me je i Saša Matić zvao i nagovarao, ali sam rekla: "Ne mogu, ne osjećam pjesmu, ne sviđa mi se".

Onda je krenuo i Saša Popović da me maltretira za to: "Idi snimi sa čovjekom pjesmu". Uopšte nije do čovjeka, snimila bih s njim najljepšu pjesmu, naravno, ali mi se ova nije dopala. Postojali su pritisci, ali ja to nisam željela – rekla je Marija Šerifović i otkrila da se nije pokajala zbog toga.

"Nisam se pokajala i dalje. Super je pjesma, ali je meni mekana i dalje mi nešto fali", istakla je Marija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije