Evo ko je suprug Aleksandre Prijović

2
Radiosarajevo.ba
Evo ko je suprug Aleksandre Prijović
Foto: Instagram / Filip Živojinović i Aleksandra Prijović

Srbijanska pjevačica Aleksandra Prijović izazito je popularna širom Balkana, a i prije 'eksplozije' njene muzičke karijere, pažnju javnosti privukao je njen suprug Filip Živojinović. 

Razlog zašto je Filip Živojinović bio poznat i prije braka s popularnom srbijanskom pjevačicom bila je njegova maćeha - Fahreta Jahić, poznatija kao Lepa Brena. 

Prijović i Živojinović nisu samo uspješni individualno, već zajedno. Otvorili su restoran u elitnom beogradskom naselju Dedinje, a ono što nije poznato toliko jeste da je Živojinović i pisao pjesme za svoju suprugu, i to neke od njihovih najvećih hitova. 

Bihać jutros topliji od Neuma: Danas sunčano i do 26 stepeni - evo kad dolazi promjena vremena

Bihać jutros topliji od Neuma: Danas sunčano i do 26 stepeni - evo kad dolazi promjena vremena

On je prije braka s popularnom srbijanskom pjevačicom radio i kao sportski menadžer, zbog čega se školovao u SAD-u. Osim sportskog menadžmenta, vodio je i jednu humanitarnu fondaciju, te je bio generalni menadžer jednog festivala. 

Njegov otac je bivši teniser Slobodan 'Boba' Živojinović, a Filipa je dobio u braku s prvom suprugom Zoricom Nakić

Živojinović je u braku s Aleksandrom Prijović još od 2018. godine, a imaju i jednog sina koji se zove Aleksandar. 

Inače, i prije braka sa srbijanskom pjevačicom, Filip je u javnosti bio povezan s mnogim poznatim ženama. Tu je bila hrvatska pjevačica Maja Šuput, manekenka Sofija Milošević, a dugu vezu imao je i s glumicom Majom Mandžukom

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije