Hoće li kraljevski par preživjeti? Razočaravajuće glasine o braku Harryja i Meghan

2
Radiosarajevo.ba
Hoće li kraljevski par preživjeti? Razočaravajuće glasine o braku Harryja i Meghan

Već se neko vrijeme po američkim i britanskim medijima šire tračevi o nevoljama u kalifornijskom raju princa Harryja i Meghan Markle, vojvode i vojvotkinje od Sussexa. Priča o kraju braka koji je do temelja uzdrmao britansku kraljevsku obitelj, potkrepljuje se raznim izjavama iz povjerljivih izvora, analizama svakog njihovog postupka i pokreta i svake fotografije.

Da nešto ne štima u braku Sussexa, kao najnoviji dokaz ili argument ističe se činjenica da se par već dugo nigdje nije pojavio zajedno i da svako od njih ‘fura svoj film‘. Spominje se "probna razdvojenost" zbog različitih životnih stilova (Harry bi popio pivo s dečkima, dosta mu je joge i cijeđenih sokova), te "profesionalno odvajanje".

US Weekly izračunao je da je Harry, koji je u posljednjih 15 dana bio u New Yorku, zatim u Londonu te na kraju u Africi, u Lesotu, na osam javnih nastupa došao sam. I uvijek je bio jako dobre volje. Prije toga, čak je i svoj 40. rođendan, nakon kratke proslave doma, proveo s prijateljima, daleko od Meghan i djece.

S ove strane Drine | Dragan Banjac: Pogan jezik "sumnjivog Srbina"

Britanskim medijima posebno je zanimljiva činjenica da njih dvoje nisu bili zajedno u Lesotu. Za tu afričku državu gdje je proveo mnogo vremena, princ je uvijek govorio da mu je drugi dom. Princ Seeiso Bereng Seeiso od Lesota, njegov je blizak prijatelj i bio je među rijetkim okrunjenim glavama koje su pozvane na vjenčanje Harryja i Meghan 2018. godine.

Sa svojim prijateljem Harry je tamo još 2006. godine osnovao humanitarnu organizaciju Sentebale, koja pomaže afričkoj djeci zaraženoj HIV-om i oboljeloj od AIDS-a. Lesoto je po broju zaraženih HIV-om druga zemlja u svijetu, a 360.000 djece su ostala siročad jer su im roditelji preminuli od AIDS-a. Jedine fotografije iz tog "privatnog posjeta", objavljene su na društvenim mrežama.

S obzirom na to da je Harryju Lesoto jako prirastao srcu, a tamošnja kraljevska obitelj "jako je utjecala na njegov odgoj" pa je to bitan dio njegova života, mnogima je neobično da mu se supruga nije pridružila.

Dok je princ Harry u Engleskoj, Meghan Markle na zabavi: Evo u čijoj je pratnji došla

Daily Mail je objavio izjavu nekog insajdera koji je rekao da sumnja da ona nije putovala u Afriku sa suprugom "jer nije mogla ostaviti djecu".

"Možda je doista tako... Ali ona nikad nije bila u Lesotu, što mi je pomalo čudno i iznenađujuće jer je ta zemlja prinčev drugi dom, a kraljevska obitelj njegova druga obitelj. Sentebale je važan dio njegovog života, pa se čini normalnim da nešto toliko bitno želi podijeliti sa životnom partnericom.

U isto vrijeme dok je Harry putovao, Meghan je dokazivala da i sama može izazivati pažnju. Zlobni komentatori kažu da je podigla visinu uloga u dokazivanju nezavisnosti i silno se trudila ukrasti show.

Primjer za to je crvena haljina koju je nosila na nedavnom humanitarnom događanju u Los Angelesu i o kojoj se danima pričalo i pisalo. Insajderi u raznim medijima govore kako je ona ušla u "boli me briga za sve " razdoblje života i odlučila zanemariti kritičare.

"Prije nego što je upoznala Harryja, uvijek je nosila outfite koje ne možete ne primijetiti na crvenom tepihu. Uvijek je voljela pozornost", komentirao je neko u OK! Magazinu - Sada se definitivno vratila svom stilu prije kraljevske obitelji.

Djeca princa Harryija i Meghan Markle: Kraljevskoj porodici sporna njihova boja kože?

Isti je izvor blizak paru rekao da su ona i Harry odlučili baviti se svako svojom karijerom.

"Ona je zaključila da je glavna zvijezda kada sama dolazi na evente" zaključio je.

Komentatorica The SunaClemmie Moodie, u svojoj je kolumni napisala da nije baš jasno šta se događa u ovom braku.

"Vjrovatno samo njih dvoje znaju. I na kraju krajeva, zašto bi nam trebali podnositi izvještaje o tome koliko je napeta ili opuštena atmosfera za doručkom u njihovoj kući?", napisao je i dodao "Kakva god bila istina, sami su si napravili puno medvjeđih usluga i dolili ulje na vatru kojom se šire priče o razvodu, poput otkaza suradnika koji nestaju brzinom munje. Sve to ne zvuči kao priča o odanosti, predanosti i obiteljskom skladu."

Moodie je u tekstu spomenula da će, ako se ikad razvedu, njihov razlog biti poput pada Rima - isprva polagan, a onda će se sve naglo srušiti.

"Ili, kako je moja mudra mama jednom rekla: "Dajem im sedam godina"." zaključila je.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak