David Beckham s kćerkom uživa u New Yorku: Miljenica u porodici i najbogatija djevojčica na svijetu

0
Radiosarajevo.ba

David Beckham je legendarni nogometaš, model, menadžer, zvijezda u Hollywoodu, ali uloga oca mu je zasigurno najdraža. Otac je četvero djece i redovno objavljuje fotografije s njima, no čini se da je jedno dijete, ipak omiljeno.

Riječ je njegovoj kćerki Harper Seven, ujedno najbogatijoj djevojčici na svijetu. Tata i kćerka su proveli nekoliko dana u New Yorku, a preslatke trenutke David je podijelio na Instagramu.

"Nekoliko zabavnih dana u New Yorku, mi", napisao je uz serijal fotografija. 

Anketa | Čija je najveća odgovornost što građani moraju plaćati proviziju za račune za vodu?

Interesantno je da je Harper Seven bila na prvom mjestu na listi "najbogatijih djevojčica na svijetu", a njeno bogatstvo se procjenjuje na pet miliona dolara, piše Sport life.

Isto tako, njena ponosna mama Victoria je objavila nekoliko fotografija s njenog ovogodišnjeg rođendana čija je tema bila Prada, a slavlje je održano u robnoj kući Harrods u Londonu

Tom Cruise uhvaćen u društvu 25 godina mlađe ruske bogatašice, bili su jako prisni

Malena Harper nosila je haljinu lila boje, ali i plavu Prada torba koja stoji oko 2.500 eura (4.879 KM). Slavlju su prisustvovali članovi uže porodice, pa su tako osim mame i tate, s Harper bili i njena braća Cruz i Romeo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak