Bivša ljubavnica uzvraća udarac Beckhamovima: "Sve je istina. Prestani glumiti žrtvu, Davide!"

0
Radiosarajevo.ba
Bivša ljubavnica uzvraća udarac Beckhamovima: "Sve je istina. Prestani glumiti žrtvu, Davide!"
Foto: Instagram / Rebeca Loos

Jedna od najpoznatijih (navodnih) ljubavnica na svijetu, Rebecca Loos, koju se povezivalo s engleskim fudbalerom Davidom Beckhamom, odlučila je da više neće šutjeti.

Loos je optužila nogometnu zvijezdu da je igrao na kartu žrtve dok je govorio o njihovoj navodnoj aferi u svom novom dokumentarcu Beckham, koji je odnedavno dostupan na Netflixu.

"Razumijem da ima imidž koji mora sačuvati, ali on sebe prikazuje kao žrtvu i čini sve da ja izgledam kao lažljivica, kao da sam ja izmislila te priče", rekla je bivši suradnica nogometne zvijezde za Daily Mail.

Strašna scena u SAD-u: Muškarac se zabio u sigurnosnu barijeru Bijele kuće, preminuo na mjestu

Strašna scena u SAD-u: Muškarac se zabio u sigurnosnu barijeru Bijele kuće, preminuo na mjestu

"To sve izgleda tako da on sebe predstavlja kao - 'jadni ja'. On mora preuzeti odgovornost", dodala je.

Podsjetimo, Loos (46) je u intervjuu iz 2004. tvrdila da su ona i tadašnji igrač Real Madrida imali ljubavnu aferu iza leđa njegove supruge Victorije Beckham. Čak je otišla toliko daleko da je tvrdila da su se često seksali - ali samo kad je on inicirao.

"Morate zapamtiti, on je oženjen čovjek. Šta ako je na ručku s Victorijom? Morala sam čekati da on dođe k meni", rekla je u intervjuu za Sky News. David je pak zanijekao bilo kakve tvrdnje o nevjeri i nastavio dalje sa svojim životom, ali iza zatvorenih vrata njegov je brak jako patio zbog tračeva o ljubavnoj aferi.

"Iskreno, ne znam kako smo to preživjeli", rekao je Becks (48) u dokumentarcu, dok je njegova 49-godišnja supruga Victoria sjedila pokraj njega.

Poslušajte šta je kazao David Beckham svojoj supruzi u novom dokumentarcu: "Reci nam istinu"

Poslušajte šta je kazao David Beckham svojoj supruzi u novom dokumentarcu: "Reci nam istinu"

"Victoria mi je sve na svijetu. Vidjeti je tako povrijeđenu bilo je nevjerojatno teško, ali mi smo oboje borci. Morali smo se boriti jedno za drugo i za našu porodicu. Ono što smo imali bilo je vrijedno borbe", rekao je bivši nogometaš.

Loos smatra da David, dok govori o navodnoj aferi u dokumentarcu, 'indirektno sugerira' da je ona ta koja je 'natjerala Victoriju da pati'.

"Da, priče su bile užasne, ali su istinite. On u dokumentarcu govori o tome da je to u konačnici njegov privatni život, drži to za sebe. Smatram da je jedna stvar zadržati svoj privatni život za sebe, a druga je stvar obmanjivati javnost", komentirala je Loos.

Ona danas radi kao medicinska asistentica i živi u Norveškoj, a kaže da je jedini razlog zbog kojeg je odlučila komentirati dokumentarac taj što osjeća da se treba braniti. "Ja također imam porodicu i djecu, koja također imaju Google i također mogu gledati dokumentarce", komentirala je za Daily Mail.

"I želim da znaju da je njihova majka bila dovoljno hrabra da se suprotstavi i da se zauzme za istinu", dodaje.

Wellness influencerica ima dva sina s norveškim doktorom Svenom Christjarom Skaiaom za kojeg se udala 2012. godine.

Rebeca Loos
Foto: Instagram: Rebeca Loos

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije