Čolina prva ljubav je bila jedna od najljepših sarajevskih djevojaka tog doba

Radiosarajevo.ba
Čolina prva ljubav je bila jedna od najljepših sarajevskih djevojaka tog doba

Jedan od najpopularnijih pjevača regiona Zdravko Čolić već skoro dvadeset godina je u sretnom braku sa Aleksandrom, koju je javnost rijetko kad imala priliku vidjeti.

Supruga Zdravka Čolića rijetko se pojavljuje: Kako mu je Aleksandra ukrala srce

No prije braka sa Aleksandrom, Čola je bio najveći zavodnik na Balkanu. Pričalo se da su mu se žene doslovno bacale pod noge, provaljivale u hotelske sobe, na njega bacale grudnjake na nastupima itd. 

O svom burnom životu Čola je medijima rijetko govorio. Jednom je otkrio kako je izgubio nevinost, ali o prvoj ljubavi, glumici i jednoj od tada najljepših sarajevskih djevojaka Jasni Orneli Berry gotovo da nikad nije pričao.

Čola otkrio kako je izgubio nevinost: Nisam ja džaba Bosanac!

Detalje njihovog odnosa kasnije je otkrila sama Berry, piše Glossy, ispričavši kako su se jako mladi zaljubili u Sarajevu.

"Uvijek će biti dio mog srca rezerviran za njega", rekla je Jasna u jednoj emisiji.

U periodu kada se zabavljala s Čolom bila je jedna od najljepših sarajevskih djevojaka, a publika širom regije danas je zna kao zvijezdu filmova "Na putu", "Grbavica", "Nafaka", ali i "U zemlji krvi i meda" koji je režirala Angelina Jolie.

"Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspješno održava i danas. Prije svega je dobar čovjek. Čola mi je posvetio pjesmu 'Noć mi te duguje', koju je sam napisao. Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvijek svačiji i ničiji", rekla je njegova bivša ljubav, koja i dalje gaji snažne emocije prema popularnom pjevaču.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak