Bivša Playboy zečica otkrila groznu tajnu Hugha Hefnera: "Znate li zašto nije volio crveni ruž?"

3
Radiosarajevo.ba
Bivša Playboy zečica otkrila groznu tajnu Hugha Hefnera: "Znate li zašto nije volio crveni ruž?"

Holly Madison je javnosti poznata kao bivša djevojka pokojnog Hugha Hefnera s kojim je bila sedam godina u vezi dok se nisu razišli 2008. godine. Ona je od tada u javnosti pričala o svojim iskustvima u zloglasnoj Playboyevoj vili nakon što se prvi put uselila 2001. godine.

Gostovala je nedavno u epizodi podcasta "Ahead of the Curve with Coco Mocoe" i otkrila je kakva su bila Hefnerova stroga pravila za žene koje žive u vili.

Govoreći o Hefovoj 'taktici kontrole' koja uključuje njegovu averziju prema malo rumenila, Madison je objasnila: "Mislim da je to bila taktika kontrole, ali isto tako, kad sam bila nova, nekoliko sam puta nosila crveni ruž, a on nije ništa rekao jer kad si nova djevojka u grupi, prema tebi se uvijek dobro postupa."

Uživo: Počeo nastup srbijanske predstavnice Teye Dore

Madison je dalje podijelila određenu frazu koju je ranije čula: "Neko je rekao, kao, što si na višem položaju u kultu, to te gore tretiraju jer oni žele da se novi ljudi vežu i osjećaju dobro."

No, nakon pola godine u Playboyevoj rezidenciji - sve se počelo mijenjati.

Ljepotica se prisjetila pokojnog supruga od kojeg je bila mlađa 60 godina

"To nije bila velika stvar sve do otprilike šest mjeseci, dok sam živjela u njegovoj spavaćoj sobi i bila glavna djevojka", nastavila je. "Kao da je odjednom pomislio da 'ima prostora' da viče na mene zbog toga."

Madison je zatim otkrila svoje teorije o tome zašto je Hefner toliko kontrolirao izbor šminke svojih djevojaka.

@cocomocoe

Watch the @hollymadison interview on YouTube today at 1 pm or listen on podcast Monday morning ❤️🎧 #AheadOfTheCurve #HollyMadison #Podcast #HughHefner

♬ original sound - Coco Mocoe

"Mislim da mu se nije svidjelo", rekla je. "Jer kada je izmislio taj koncept, želio je da žene izgledaju vrlo, vrlo mlado i svježeg lica, poput djevojčica."

Za Hefa je, otkrila je Madison, "jaka" šminka bila rezervisana za "starije žene" koje nisu bile njegov tip, piše Unilad.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak