Bivši butler vlasnika Playboya: 'Donaldu Trumpu sam kupio najjeftinije gaće'

1
Radiosarajevo.ba
Bivši butler vlasnika Playboya: 'Donaldu Trumpu sam kupio najjeftinije gaće'
Foto: Instagram / Donald Trump

Bryant Horowitz, bivši batler Hugha Hefnera, otkrio je zanimljive detalje s Hefnerovih ludih zabava.

Horowitz, koji je za osnivača Playboya radio od 1997. do 2016., ispričao je kako je bivšem predsjedniku SAD-a Donaldu Trumpu (77) kupio jeftine kupaće gaćice, a kako ga je glumica Angelina Jolie (48) molila da je ošamari. Osim toga, prisjetio se i zgoda s reperom Snoopom Doggom (51).

Horowitz se prisjetio kako je Angelina Jolie jednom bila na Hefnerovoj zabavi. Bilo je to, kako je ispričao svojim starim prijateljicama iz Playboya, Bridget Marquardt i Holly Madison, još dok je bila relativno nepoznata glumica.

Važna utakmica za Bordo tim: FK Sarajevo dočekuje Velež

Važna utakmica za Bordo tim: FK Sarajevo dočekuje Velež

"Čistio sam toalet, kante za smeće i mijenjao vreće. Bilo je iza ponoći i u toaletu je bila djevojka s kojom je bila hrpa drugih ljudi. Pokucao sam na vrata i pitao treba li isprazniti kantu za smeće, a djevojka, koju tada nisam prepoznao, rekla je: 'Ne, ali treba da me ispljusneš'", rekao je batler. 

Neposredno prije smrt, Hefner je otkrio da je više od bilo koje druge slavne osobe želio da Angelina pozira za Playboy.

"Uvijek je govorio da je ona ta koja je pobjegla", tvrde upućeni. Bryant je, kako kaže, znao samo da je stigla na Hefnerovu zabavu.

Kada ga je tražila da je ošamari ili, kako se izrazila, pljusne, odbio je to učiniti.

"To je vjerovatno bila najčudnija stvar koja mi se dogodila", istaknuo je batler, dodajući kako je ovo bilo na početku njegovog rada u Hefnerovoj vili.

"Vidio sam Snoop Dogga kako pada niz zadnje stepenice do praonice. Problijedio je. Iz nekog razloga, tokom zabave se zadržavao u zadnjem dijelu, gdje je bila naša fontana. Tačnije, u zadnjem dijelu kuhinje. Tamo su bile i neke kamene stepenice koje vode do praonice", prisjetio se Bryant.

U jednom trenutku je, kako kaže batler, reper izgubio ravnotežu i pao. 

"Toliko je problijedio da je iskočio i rekao 'Dobro sam'. Dan kada Snoop Dogg ne može podnijeti svoje sr*nje, je čudan dan", istaknuo je Horowitz.

Prisjetio se i susreta s bivšim predsjednikom SAD-a Donaldom Trumpom, koji je stigao na jednu ljetnu Hefnerovu zabavu.

"Bio je 4. jula. Bila je zabava uz bazen, a jedan od prvih gostiju koji je stigao tog dana bio je neki Donald J Trump", rekli su Bryan, Holly i Bridget.

Trump se nije sjetio ponijeti kupaći kostim, a kako je sve osoblje bilo zauzeto zabavom, niko nije bio dostupan da mu ga donese. Tako su Bryantu naredili da uzme nešto novca i Hefnerovom gostu donese kupaći kostim.

Donald Trump
Foto: Instagram: Donald Trump

"Nisam namjeravao potrošiti puno vremena na to. Tada nisam bio obožavatelj Trumpa i što sam napravio? Otišao sam u trgovinu i kupio sam najjeftiniji kupaći kostim koji sam mogao naći. Ne znam ni je li bilo 10 dolara (18 KM). Znam da ga je nosio, ali ne znam je li stvarno ušao u vodu", pišu 24sata

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije