Al Pacino se razveo od 40 godina mlađe djevojke: Tvrde da su ostali "prijatelji"

0
Radiosarajevo.ba

Al Pacino potvrdio je da je njegova veza sa devojkom Noor Alfallah završena, ali da par ostaje "prijatelji".

Prema izveštajima, Pacino, koji ima 84 godine, i Alfallah su počeli da se viđaju tokom pandemije, a par je prošle godine postao roditelj sinčića Romana.

Izvor blizak paru rekao je za Page Six: "Pacino i Noor su počeli da se viđaju tokom pandemije. Ona obično izlazi s veoma bogatim starijim muškarcima... U vezi su već neko vrijeme i dobro se slažu. "Ona se kreće u bogatom jet-set društvu i potiče iz porodice s novcem."

Pratite uživo kretanje oluje koja prijeti da izazove nove poplave u BiH

Međutim, u septembru, Alfallah je podnela zahtjev za fizičko starateljstvo nad bebom Romanom, iako su kasnije odustali od prava da osporavaju svoje roditeljske odnose na suđenju.

Dokumenti do kojih su došli PEOPLE i Page Six sugerisali su da je sada bivši par postigao dogovor kada je reč o starateljstvu i alimentaciji, dok je Pacino ponudio da pokrije pravne troškove.

Al Pacino izabrao omiljene glumce, s liste izostavio velikog prijatelja

I pored svih tih nesuglasica, par se navodno još uvijek držao zajedno, a Stan Rosenfield, predstavnik glumca iz kultnog filma Godfather, potvrdio je za Entertainment Tonight da su "zajedno".

Međutim, to više nije slučaj, jer je Pacino sam potvrdio da je veza s Alfallah sada završena. Predstavnik Pacina potvrdio je da par nije više zajedno, navodeći da glumac trenutno nije u vezi.

"Al i Noor su vrlo dobri prijatelji, to su već godinama, i zajedno su roditelji svog sina Romana," rekao je predstavnik za PEOPLE. Prije dolaska Romana, Pacino je već bio otac troje dece s dvije različite žene. Ima blizance, Antona i Oliviju, sa Beverly D'Angelo, s kojom je bio u vezi od 1997. do 2003. godine. Njegova najstarija kćerka, Julie Marie, rođena je sa glumačkom učiteljicom Jan Tarrant.

Al Pacino čeka svoje četvrto dijete sa 54 godine mlađom djevojkom

Iskusni glumac govorio je o mnogim svojim vezama u svojim novim memoarima, Sonny Boy. Iako bi to moglo biti san mnogih parova, Pacino nije ljubitelj braka, ako je suditi prema riječima iz njegove knjige, piše Unilad.

Govoreći o vjenčanju, Pacino je rekao: "Sve je to karta za voz smrti. Karta ili ništa. Hoćeš li ići ili ne? Ne, ostajem ovde. Ostaću ovdje na stanici, neću se ukrcati.

"Jednostavno nisam osjećao da mi brak iz nekog razloga odgovara."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak