Stiže nova mini serija: Mel Gibson se pridružuje ekipi Johna Wicka

0
Radiosarajevo.ba
Stiže nova mini serija: Mel Gibson se pridružuje ekipi Johna Wicka

Novi projekt povezan sa svijetom Johna Wicka ove jeseni dolazi na platformu Peacock.

Mini serija The Continental: From the World of John Wick u kojoj će biti prikazana priča hotela Continental, poznatog kao hotela za ubice iz nastavaka o Johnu Wicku.

Radnja prati mladog Winstona Scotta u New Yorku u sedamdesetima prošlog vijeka kako se probija kroz "kriminalno podzemlje" do pozicije voditelja hotela Continental u kojem se i ubice mogu opustiti, a jedino pravilo je da u njemu - nema ubijanja.

SDP o sastanku SDA u Mostaru: 'Moramo odgovoriti na spinovanje'

Winstona Scotta glumi Colin Woodell, dok se glumačkoj postavi pridružio i Mel Gibson u glavnoj ulozi Cormaca.

Službeni trailer prikazuje Cormaca, tadašnjeg voditelja hotela Continental, kojeg u seriji utjelovljuje Mel Gibson, kako Winstonu zadaje zadatak - pronalazak predmeta kojeg je iz hotela ukrao Winstonov brat Frankie.

Slavni glumac Mel Gibson stiže na Balkan

Cormac ukradeni predmet smatra vrlo važnim pa Winston kreće u potragu za bratom i pomaže mu u bijegu od bijesnog Cormaca.

Mini serija fokusirat će se na historiju kultnog hotela za ubice iz svijeta Johna Wicka kroz oči i radnje mladog Winstona Scotta kojeg u seriji glumi Colin Woodell, dok ga u četiri do sad objavljena filma glumi Ian McShane, piše Gloria.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak