Fanovi oduševljeni: Ovo je trenutno najpopularnija serija na Netflixu

0
Radiosarajevo.ba
Fanovi oduševljeni: Ovo je trenutno najpopularnija serija na Netflixu
Foto: Printscreen / Kraljica Charlotte

Nova serija o Bridgertonima je hit. Proteklih sedam dana korisnici Netflixa proveli su više od 158 miliona sati gledajući seriju Kraljica Charlotte - priča o Bridgertonima.

Kraljicu Charlotte glumi India Amarteifio, a kralja Georgea igra Corey Mylchreest.

Serija je na IMDb-ju dobila ocjenu 7.0, a ocijenilo ju je oko 26 hiljada gledaoca.

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Video porodice Isak iz Srebrenice izazvao brojne komentare na društvenim mrežama

Jedan od glavnih likova u seriji, uz kraljicu Charlotte i kralja Georgea je Lady Danbury. Lady Agathu Danbury u glavnoj seriji, Bridgerton, glumi Adjoa Andoh, dok je u mladim danima tumači Arsema Thomas.

Radnja opisuje što se događalo nakon vjenčanja Charlotte i Georgea. Agatha koristi Charlottein uspon na prijestolje kako bi si omogućila ulazak u visoko društvo. Agatha postaje vodilja za novu kraljicu, a ujedno gradi i svoju reputaciju i moć. 

"Priča je usredotočena na uspon kraljice Charlotte do vrhunca ugleda i moći, a ovaj prednastavak Bridgertona otkriva kako je brak mlade kraljice s kraljem Georgeom pokrenuo i veliku ljubavnu priču i društveni pomak, stvarajući društvo u kojem su se kasnije rađali likovi u Bridgertonu", stoji u Netflixovom opisu serije.

Bridgerton je jedna od najgledanijih Netflixovih serija, snimljena prema romanima Julije Quinn, te se uskoro očekuje i treća sezona, fokusirana na ljubavnu priču Penelope i Colina Bridgertona, piše Index.hr.

New Sneak Peek for Netflix's 'Queen Charlotte: A Bridgeton Story' #QueenCharlotte #Bridgeton #Netflix

Posted by Netflix News on Thursday, April 27, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije