Rolling Stonesi pratili El Clasico u Barceloni, Jagger privukao pažnju svojim reakcijama

0
Radiosarajevo.ba

Najveći španski derbi između Barcelone i Real Madrida na Montjuic stadionu pratili su i članovi Rolling Stonesa - Mick Jagger i Ronnie Wood.

Očito je za koga su navijali s obzirom na to da su igrači Barcelone nosili dresove s logom slavne rock grupe kako bi time obilježili izlazak novog albuma Stonesa Hackney Diamonds.

Logo usana s isplaženim jezikom, koji je već decenijama zaštitni znak Rolling Stonesa, igrači Barcelone imali su na prsima dresova u utakmici protiv Reala kao dio ugovora sa svojim sponzorom, platformom za dijeljenje audiosadržaja Spotify.

Evropske države započinju nadlijetanje BiH radi posmatranja potencijalnih vojnih aktivnosti

Stonesi su privukli pažnju na stadionu, naročito Jagger na čijem su se licu mogle vidjeti brojne reakcije - od veselja do ljutnje.

Veliki preokret Real Madrida u El Clasicu: Bellingham s dva gola šokirao Barcelonu

Inače, Real je pobijedio Barcelonu nakon preokreta s 1:2. Ilkay Gundogan je u 6. minuti pogodio za vodstvo domaćina, da bi Jude Bellingham s dva gola u 68. i 92. minuti režirao preokret gostiju.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak