Barcelona će nositi logo Rolling Stonesa na dresovima

0
Radiosarajevo.ba
Barcelona će nositi logo Rolling Stonesa na dresovima
Foto: FC Barcelona / Članovi Rolling Stonesa promovisali nove dresove

Španski fudbalski prvak Barcelona objavio je kako će u najvećem derbiju španskog fudbala, takozvanom 'El Clasicu' protiv madridskog Reala, koji će se igrati 28. oktobra, na dresovima nositi logo slavne engleske rock grupe Rolling Stones, čime bi obilježili izlazak njihovog novog albuma 'Hackney Diamonds'.

Logo usana s isplaženim jezikom, koji je već desetljećima zaštitni znak Rolling Stonesa, igrači Barcelone imat će na prsima dresova u utakmici protiv Reala kao dio ugovora sa svojim sponzorom, platformom za dijeljenje audio sadržaja Spotify.

Igrači Barcelone od prošle godine na prsima dresova nose reklamu za Spotify, ali ovo neće biti prvi put kako će na prsa postaviti logo nekog muzičara.

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Njemački mediji: 'Ako Dodik proglasi secesiju, za sat vremena će izbiti rat'

Prošle su sezone u jednoj utakmici na prsima imali stiliziranu sovu, logo kanadskog repera Drakea kako bi obilježili izlazak njegovog novog albuma, a na jednoj logo španske pjevačice Rosalije kako bi reklamirali njen novi album Motomami.

Novi studijski album Roling Stonesa, 'Hackney Diamonds' naći će se u prodaji od petka.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije