Objavljen trailer za jednu od Netflixovih najskupljih serija svih vremena

0
Radiosarajevo.ba
Objavljen trailer za jednu od Netflixovih najskupljih serija svih vremena

Netflix je objavio trailer za nadolazeću naučno-fantastičnu seriju 3 Body Problem, koju su kreirali tvorci Igre prijestolja, David Benioff i D.B. Weiss, te Alexander Woo, koji je radio na seriji True Blood.

Serija 3 Body Problem je adaptacija popularnog romana koji je napisao Liu Cixin.

Priča prati astrofizičarku Ye Wenjie, čiji je otac ubijen tokom Kineske kulturne revolucije. Godinama kasnije, Wenjie je regrutirana u vojsku i dio je tajne misije čiji je cilj uspostavljanje kontakta s izvanzemaljcima. Ogorčena zbog stanja u kojem se nalazi svijet, Wenjie donosi drastičnu odluku zbog koje se naučnici u budućnosti bore za spas čovječanstva.

Pogledajte kakva atmosfera vlada na koncertu Amire Medunjanin

Zvjezdanu postavu serije čine Eiza Gonzalez, Liam Cunningham, John Bradley, Tsai Chin, Benedict Wong, Saamer Usmani, Jess Hong, Jovan Adepo i Sea Shimooka.

Prema časopisu Esquire, budžet za 3 Body Problem iznosio je oko 25 miliona dolara (44,67 miliona KM) po epizodi, što je čini jednom od najskupljih Netflixovih serija svih vremena. Serija se snimala u Kini i u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Serija 3 Body Problem imat će premijeru na Netflixu 21. marta ove godine.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak