Amer Bukvić najuspješniji direktor, BBI banka društveno najodgovornija

Radiosarajevo.ba
Amer Bukvić najuspješniji direktor, BBI banka društveno najodgovornija

Predsjednik Uprave Bosna Bank International (BBI) d.d. Sarajevo Amer Bukvić prepoznat je kao „Best Banking CEO of the Year 2021“, a BBI banka kao „Best CSR Bank in SEE (South Eastern Europe) 2021“ u izboru stručnog časopisa „World Business Outlook “ iz Singapura.

„World Business Outlook“ je azijski printani i online časopis koji pruža sveobuhvatne informacije i analize o finansijskoj industriji, međunarodnom biznisu i globalnoj ekonomiji. Stručni žiri je ocjenjivao kandidate i uspješne poslovne strategije iz cijelog svijeta, vrednujući pri tom liderstvo u industriji, procjenjujući talenat za vodstvo, neto vrijednost industrije, te strategije i potencijal za uspjeh na međunarodnom tržištu.

Visoko kvalificirani urednički tim „World Business Outlook Awards“prilikom odabra kandidata provodi rigorozna istraživanja i prikupljaju informacije i podatke. Nagrade se dodjeljuju istaknutim pojedincima i institucijama iz cijelog svijeta iz oblasti finansija, bankarstva, građevinarstva, upravljanja fondovima, turizma, osiguranja i proizvodnje energije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak