Fiat 500 Hybrid i tri Vespe uručeni dobitnicima nagradne igre realizovane u Konzumu i Mercatoru

0
Promotivni tekst
Fiat 500 Hybrid i tri Vespe uručeni dobitnicima nagradne igre realizovane u Konzumu i Mercatoru

Najsretniji učesnici nagradne igre "Ma che buona ponuda" koja je realizovana u svim Konzum i Mercator prodajnim objektima su: Kristina Četa dobitnica automobila Fiat 500 Hybrid te Sabina Karabegović, Adnan Durmišević i Ferza Kikanović koji su dobitnici Vespe 50cc. Sretnim dobitnicima su nagrade uručene u Mercator centru Ložionička u Sarajevu.

"Kada su mi javili da sam osvojila automobil bila sam uzbuđena i presretna, kao i cijela moja porodica. Predivan je automobil, mnogo mi se sviđa. Inače kupujem u Konzumu i želim da se od srca zahvalim na ovoj predivnoj nagradi" – izjavila je Kristina Četa, dobitnica automobila prilikom preuzimanja nagrade.

Nagradna igra je realizovana u saradnji sa Italijanskom trgovinskom agencijom (ITA) u periodu od 01.07. do 31.07.2024. sa ciljem dodatne promocije autentičnih italijanskih proizvoda. Za učešće u nagradnoj igri je bilo potrebno kupiti jedan od italijanskih proizvoda u Konzumu ili Mercatoru i poslati tražene podatne s računa putem SMS poruke.

"Zadovoljstvo mi je da smo kroz projekat "Ma che buona ponuda" imali priliku našim kupcima skrenuti pažnju na bogat asortiman italijanskih proizvoda u našoj ponudi, a ujedno nagraditi kupce veoma vrijednim nagradama automobilom Fiat 500 Hybrid i Vespama 50cc koji su prepoznatljivi italijanski simboli. Sretan sam jer smo u prilici našim kupcima osigurati dodatne benefite kupovine te njihovu kupovinu učiniti sadržajnijom uz brojne projekte koje realizujemo. Sretnim dobitnicima želimo mnogo zanimljivih destinacija i pređenih kilometara koje će im donijeti osvojene nagrade, a za sve kupce koji ovaj put nisu imali dovoljno sreće pripremamo nove projekte uz još veći fond vrijednih nagrada" – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing kompanije Konzum d.o.o. Sarajevo.

Više informacija o aktuelnim projektima potražite na www.konzum.co.ba i www.mercator.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije

Podijeli članak