Druga sezona popularnih Zvjerića uskoro u Konzumu i Mercatoru

0
Promotivni tekst
Druga sezona popularnih Zvjerića uskoro u Konzumu i Mercatoru
Foto: Konzum / Zvjerići se vraćaju u Konzum i Mercator

Zvjerići se vraćaju u Konzum i Mercator 26. augusta, kada će mališani kroz drugu sezonu popularnog dječijeg programa lojalnosti imati priliku upoznati se sa novim plišancima iz grupe divljih životinja koje žive u našim rijekama, šumama i jezerima. Kroz igru i zabavu sa Zvjerićima, ovogodišnji program će dodatno potaknuti podizanje svijesti o važnosti dužeg i kvalitetnijeg boravka mališana na otvorenom, prije svega u prirodi i upoznavanje sa životinjskim vrstama iz našeg okruženja.

Boravak u prirodi je izuzetno važan za razvoj mališana. Vrijeme provedeno na otvorenom omogućava djeci da istražuju i uče u prirodnom okruženju, što doprinosi njihovom fizičkom, emocionalnom i socijalnom razvoju. Priroda podstiče kreativnost, povećava fizičku aktivnost i smanjuje stres, pomažući djeci da razviju zdravije navike i jačaju imunitet.

Ujedno, upoznavanje životinja koje žive u prirodi dodatno obogaćuje iskustvo boravka na otvorenom. Djeca kroz igru i posmatranje životinja u njihovom prirodnom staništu uče o važnosti svake vrste u ekosistemu. Ovo iskustvo podstiče radoznalost, razvija empatiju i odgovornost prema prirodi.

"Već šestu godinu zaredom Konzum i Mercator na naše tržište donose dječije programe lojalnosti koji plijene ogromnu pažnju mališana. Edukacija kroz zabavu je u prethodnim godinama jako dobro prihvaćena kod mlađih uzrasta kada su kroz programe Zvjerići 1, Zdravoljupci 1 i 2, Zumići i Morsovci istaknute društveno-odgovorne teme važne za zdravo odrastanje i učenje mališana poput zdrave ishrane, očuvanja vodenog svijeta, zaštite zaštičenih divljih životinskih vrsta te važnosti pčelica za čovječanstvo i cjelokupan eko svijet, te vjerujem da će i nova tema koju donose Zvjerići 2 biti zanimljiva, a ujedno i korisna mališanima." – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing kompanije Konzum d.o.o. koja upravlja brendovima Konzum i Mercator na tržištu BiH.

Pozivamo sve roditelje i mališane da se pridruže novoj avanturi sa Zvjerićima 2 i uživaju u čarima prirode uz svoje nove plišane prijatelje. Projekat će trajati od 26. augusta do 03. novembra kada će kupci uz sakupljanje naljepnica pri kupovini moći kupiti plišance po znatno sniženim cijenama.

Više informacija dostupno je na web stranicama www.konzum.co.ba i www.mercator.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije