Zvjerići su stigli u Konzum i Mercator

0
Promotivni tekst
Zvjerići su stigli u Konzum i Mercator
Foto: Konzum / Zvjerići

Novi kids loyalty program Zvjerići započeo je danas u Konzum i Mercator prodajnim objektima u Bosni i Hercegovini.

Plišani Zvjerići koji simboliziraju divlje zaštićene životinjske vrste kroz igru s mališanima skrenut će pažnju na zaštitu divljih životinja, te omogućiti mališanima upoznavanje sa divljim zaštićenim životinjskim vrstama koje žive na području Bosne i Hercegovine. Edukativan i zabavan pristup učinit će da ova tema bude prilagođena mališanima, a ujedno aktuelna i njihovim roditeljima kako bi se dodatno probudila svijest o zaštiti životinjskih vrsta koje bi mogle zauvijek nestati.

U periodu od 28.08. do 22.10. u svim Konzum i Mercator prodajnim objektima kupci će moći sakupljati naljepnice koje im omogućavaju kupovinu omiljenog Zvjerića po super cijeni, a kupovinu plišanaca je moguće obaviti najkasnije do 05.11. Kupci dobivaju naljepnice za svakih potrošenih 10 KM ili za kupovinu posebno označenih proizvoda partnera projekta.

"Već petu godinu zaredom donosimo na bh. tržište kids loyalty projekte koji plijene ogromnu pažnju mališana i sretan sam jer imamo priliku kroz mnogo igre i zabave na naše mlade naraštaje prenijeti važne poruke, a ove godine u fokusu je zaštita zaštićenih životinjskih vrsta u BiH. Vjerujem da će mališani s radošću dočekati Zvjeriće i uživati u sakupljanju naljepnica koje omogućavaju njihovim roditeljima kupovinu Zvjerića po super cijeni. Napomenuo bih da svi naši kupci brže i lakše mogu sakupiti naljepnice uz kupovinu posebno označenih proizvoda koje im donose dodatne naljepnice", izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing Konzuma i Mercatora.

Zvjerići su tu i zbog svoje humane misije, te će tako Konzum i Mercator od svakog prodatog plišanca odvojiti sredstva za donaciju udruženju "Srce za djecu oboljelu od raka". Konzum i Mercator tako nastavljaju tradicionalno podržavati njihov rad budući da su i prethodnih godina po završetku svojih uspješnih projekata Zdravoljupci, Morsovci i Zumići uručene vrijedne donacije ovom udruženju.

Više informacija o projektu Zvjerići potražite na www.mercator.ba i www.konzum.co.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Najnovije