Zvjerići su se vratili u Konzum i Mercator

0
Promotivni tekst
Zvjerići su se vratili u Konzum i Mercator
Foto: Konzum / Zvjerići se vraćaju u Konzum i Mercator

Druga sezona popularnog dječijeg programa lojalnosti Zvjerići 2 je započela danas u Konzum i Mercator prodajnim objektima u Bosni i Hercegovini. Nakon uspješno realizovane prve sezone Zvjerića u prošloj godini, kada su Konzum i Mercator omogućili mališanima da kroz igru i zabavu upoznaju divlje zaštićene životinjske vrste, ove godine cilj je dodatno probuditi svijest o važnosti dužeg i kvalitetnijeg boravka mališana u prirodi. U fokusu su i ove godine plišani likovi razigranih životinja koje žive u našem okruženju.

U sklopu ovog projekta od 26.08. do 20.10. u svim Konzum i Mercator prodajnim objektima kupci će moći sakupljati naljepnice koje im omogućavaju kupovinu omiljenog Zvjerića po super cijeni, a koju je moguće obaviti najkasnije do 03.11. Kupci dobivaju naljepnice za svakih potrošenih 10 KM ili za kupovinu posebno označenih proizvoda partnera projekta.

Osim edukativnog aspekta, ovaj projekt ima i svoj humanitarni značaj, budući da će od svakog prodatog plišanca u toku trajanja programa Zvjerići 2 biti odvojena novčana sredstva i uručena donacija udruženju "Srce za djecu oboljelu od raka". Dugoročnu opredjeljenost za pružanje pomoći i podrške oboljelim mališanima kompanija Konzum d.o.o. Sarajevo je pokazala i kroz donacije u sklopu prethodnih projekata Zdravoljupci 1 i 2, Morsovci, Zumići te kroz prvu sezonu Zvjerića.

"Konzum i Mercator su postali već prepoznatljivi po dječijim programima lojalnosti koji šestu godinu zaredom uljepšavaju mališanima početak nove školske i vrtićke godine. Interesovanje za ovaj projekat iz godine u godinu raste, te smo sretni jer našim kupcima ponovno možemo ponuditi mnogo zabave i edukacije sa plišanim likovima veselih životinja koje će njihovi mališani brzo zavoljeti. Kao i uvijek do sada kroz ovakve projekte aktivno doprinosimo zajednici u kojoj poslujemo te ćemo odvojiti značajan dio sredstava i podržati rad udruženja "Srce za djecu oboljelu od raka" jer je društveno - odgovorno djelovanje jedan od najvažnijih principa poslovanja naše kompanije" – izjavio je Haris Arnautović, rukovoditelj Službe marketing kompanije Konzum d.o.o. Sarajevo koja upravlja brendovima Konzum i Mercator na tržištu BiH.

Više informacija o projektu Zvjerići 2 potražite na www.mercator.ba i www.konzum.co.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije