Zuckerberg: Musk je neozbiljan, neka mi se javi oko borbe kad se uozbilji

2
Radiosarajevo.ba
Zuckerberg: Musk je neozbiljan, neka mi se javi oko borbe kad se uozbilji
Foto: Printscreen / Hoće li se održati borba

Šef Mete Mark Zuckerberg objavio je da nema ništa od borbe u kavezu s poslovnim suparnikom i milijarderom Elonom Muskom koja se navodno trebala održati u Italiji.

Zuckerberg tvrdi da je Musk neozbiljan.

Zuckerberg i Musk pristali su na "okršaj" u julu kada je Musk tvitao da je spreman za borbu u kavezu. Vlasnik Facebooka i Instagrama je nakon toga objavio screenshot Muskove objave uz odgovor: "Pošalji mi lokaciju." No Zuckerberg je jučer na svojoj novoj društvenoj platformi Threads objavio da "Elon nije ozbiljan".

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

"Vrijeme je da krenemo dalje. Ponudio sam mu dogovor. Šef UFC-a Dana White je ponudio da naša borba bude legitimno takmičenje u dobrotvorne svrhe.

Hoće li se održati borba
Foto: Printscreen: Hoće li se održati borba

Borba je planirana za 28. august, a Elon ne želi potvrditi datum, govori da mora na operaciju, a sada traži da umjesto borbe odradi trening u mom dvorištu. Ako Elon ikada bude ozbiljan oko prave borbe, zna kako doći do mene.  Želim se fokusirati na borbu s ljudima koji sport shvataju ozbiljno", objavio je Zuckerberg.

Prošle sedmice je Musk na Twitteru objavio da je razgovarao s premijerkom Italije Giorgiom Meloni i talijanskim ministrom kulture Gennarom Sangiulianom o lokaciji humanitarne borbe sa Zuckerbergom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije