Zelenski bacio karte na stol: 'Rat se munjevito mijenja'

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Majmune zeleni,

broj mrtvih je izuzetno malen jer se Rusi trude iz petnih zila da nikog, ili sto manje ubiju, ruse vam samo energetiku (objekte, stvari...). Ti si danas poslao dvojicu (Yermaka - to je onaj koji je doveo zelenstakora na vlast, to je kapo hebrejske mafije u Ukrajini.... i Umerofa, to je aktualni ministar obrane kvazidrzave ukrajine) u Bijelu kucu da pokazuju na koje ruske civilne ciljeve bi se moglo poslat Storm Shadowse.... Tvoji bjelokucanski mecene iz homerike sada govore koje ciljeve u Rusiki (civilne!!) ne treba gadjati njihovim raketama, ali ne kazu da nikako ne treba upotrebljavati te rakete protiv ciljeva u Rusiji!! Treci sv. rat je poceo, trenutno je samo pitanje na koji nacin ga homeri zele uvesti u nuklearnu fazu, a to zele iz petnih zila, naravno na prostorima Euroazije, ne niposto kod njih doma. To bi ima dalo u prvom mahu KUPCE za njihove strojeve za ubijanje u vidu poltronskih rezima zapadne Europe, u dugom mahu bi oni, homeri, preko n-tog marsalovog plana izgradjivali ratom unistenu Europu. Zivjeli, prijatelji moji, sad znate .... Ovo je sejvano za slucaj da se brise.

Istina

Rusi ili Ukrainci,ista G O V N A

Istina: ko god nije hmusliman ne valja.

Rusi ili Ukrainci,ista G O V N A ka Istina

Glupane

ka Istina: ko god nije hmusliman ne valja.

hmuslimanski nihivo hargumehentacije.

ka Glupane

Srušio se prvi F-16 u Ukrajini

Možda se doista nešto mijenja samo ne znamo da li se mijenja nabolje ili nagore ? Samo neka dođe do mira, mladost i sirotinja izginuše za ciljeve bolesnih oligarha i milijardera.

Zašto?

Rusi ili Ukrainci,ista G O V N A ka Istina ŠTA SU TO TEBI ONI URADILI DA IH MRZIŠ ? Treba širiti ljubav i toleranciju među ljudima a ne mržnju

/ Najnovije