WHO uputio apel svijetu: Moraju se donijeti neke teške odluke...

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Zole

Cim u jednom tekstu procitam fauci i tedros odmah znam da je rijec o necemu bezopasnom za koje se dizu tolike tenzije i haos ne bil se utusili farmaceutski proizvodi. Aufff....omikron prehlada se brzooooooo siri aaaaaaa, panikaaaaaaa

Doktor

Ovaj objavi rat prehladi i gripi. Nema dalje. Bitno je u to ratu prodati i aplicirati sto vise eksperimemtalnih nazovivakcina. Profoteri u izmisljenom ratu gdje ce nastradati nevini

Prokletnici

Vi psi i zlotvori da se brinete o ljudskim bičima,nebi bilo milijarda gladnih usta danas.vi ste sotonini podanici i služite njemu i unistavate ljudsku rasu.

Q

Evo spasitelja oglasio se idi kuci sotono

Masna od satena

Evo spasitelja oglasio se idi kuci sotono ka Q Pa i lici na Vraga, vidi mu ociju. Pu pu pu

Mijo

To je smjesno samo lazu narod da zarade to ne postoji politička laz.svijeta bolje slaviti nego se ljeciti glupim varijantama svijeta nek sebe izljece to je od njih poslosamo po rakiji udri pa CES vidjet kako se lijece sve bolesti pusti doktore nek se uce na mackama davat pecat.

/ Najnovije