WHO: Ovo nije dobra strategija, trebaju nam nove vakcine

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Doktor

I kaze vjeruj struci. Likovi lutaju u mraku a svaka im fula. Jedini ispravan pristup je, ukinuti covid pass, stopirati eksperimentalne vakcine, podici tuzbe protiv farmacije, ukinuti krizne stabove, narediti obdukcije, povecati bolnicke kapacitete, pustiti ljude da se druze, a starije preko 60 drzati na oprezu i kontroliranoj poluizolaciji. A za lijecenje konacno ukljuciti u protokol koktel: ivermektin (za ljude a ne za konje), visoke doze c i d vitamina i zinka. Majmuni jedni korumpirani i nesposobni.

Salih

WHO teroristica organizacija

Guest

Guest Sta je sad gladnima malo milijarde sto su zaradili na COVID 19 nego ce opet nesto-virus iskociti iz necijeg dupeta. Smanjite broj stanovnika bez patnje vi uzivajte i u grob idete praznih ruku. Nemojte misliti da ne znamo sta je naum bijeda u mozak.

Guest

Guest @ Doktor Kakvoj struci cast izuzetcima vjerovati onima sto poubijase mnogo gradjana bez diploma na vrhu zdravstva u BiH. I nekima studirali skoro 20 g.,a onda 12 ispita polozili za 6 mjeseci sve jasno.

/ Najnovije