WHO o majmunskim boginjama: Šta znamo o ovoj bolesti i kako se zaštititi?

/ Komentari (5)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Salih

Samo nastavite da koristite korona preparate za ruke i dobit ce te stotine bolesti ja kako ne shvatate vise da ovi mracni tipovi rade najgore stvari da bi unisti li ljudsku civilizaciju

Vi koji razuma imate

Zaustavite parade prije no sto sve ode u helac!

Objektivan i nepristran

Polako pocinje svakodnevno zaplasivanje.... Hoce li kao i u slucaju korona izmisljotine preci na djela, citaj natjerivanje ZDRAVE populacije na testove, cjepljenje, potvrde... sto su odlike fasizma? Dokle cemo trpit i cekat da se "nesto lijepo dogodi" i ljudi prestanu jedni drugima biti vukovi? Ili cemo uzet pravdu u svoje ruke i rijesit prvo medije koji sire viruse, pa nastavit sa njihovim naredbodavcima? Jesmo li ovce ili smo ljudi?

Bolest mozga

Bolest dolazi s paradom ponosa,zato motke u ruke i bolesne debile rastjerajte.to oni i sire.

Guest

Guest@ Bolest mozga Nemojte biti tako strogi za LGBT. Neka jos malo uzivaju Zuti i Promicatelj iz Mostara.

/ Najnovije