Volodimir Zelenski uputio jasnu poruku Albaniji

/ Komentari (11)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Miki

Da li ste izvjestavali kako je Iraq tokom agresije od strane nato zlocinaca pisao Havajima ili Egiptu da ne primaju americke turiste jer mogu da im uzurpiraju zemlju? Ili je to bila demokratska agresija i unistenje zemlje do pepela? Pitam onako, nepristrasno, novinarski jelte.

_

Da li ste izvjestavali kako je Iraq tokom agresije od strane nato zlocinaca pisao Havajima ili Egiptu da ne primaju americke turiste jer mogu da im uzurpiraju zemlju? Ili je to bila demokratska agresija i unistenje zemlje do pepela? Pitam onako, nepristrasno, novinarski jelte. ka Miki idi u rusiju mitomane pa se zali

Vera

Da li ste izvjestavali kako je Iraq tokom agresije od strane nato zlocinaca pisao Havajima ili Egiptu da ne primaju americke turiste jer mogu da im uzurpiraju zemlju? Ili je to bila demokratska agresija i unistenje zemlje do pepela? Pitam onako, nepristrasno, novinarski jelte. ka Miki Jesu li NATO i Aamiraka tamo ubijali ekstremiste ili da svrgnu diktatore ili su oni ubijali ovako ko Rusi, sako da otmu tuđu zemlju i more i pripoje sebi? Putin preti sa nuklearnim oružjem i uzme Krim i sada opet preti sa nuklearnim oružjem i uzima Donjeck i Lugansk i celo more i obalu....tebi Amerika kriva? Zašzo onda ne napadne nju I NATO a ne da otima Ukrani? Misli ti malo svpjom glavom, u Bibliji ti piše: Po delima njihovim ćete ih prepoznazi.

Miki

Pa oni odredjuju ko je diktator a ko ne bez odluke savjeta bezbjednosti. Dobar dan, dobar dan americki senat je odlucio da ste vi diktator i unisticemo vas demokratski jel tako jeste dovidjenja, i nestade Iraq.

Hahaha

Nedvojbeno, Sadam Husein je bio zločinac prve klase koji je plinom trgovao vlastiti narod.

Covjek

Nedvojbeno, Sadam Husein je bio zločinac prve klase koji je plinom trgovao vlastiti narod. ka Hahaha Nije tačno! Prije par godina su objavljeni izvještaji o tome da nikakvog hemijskog naoružanja nije bilo. O tome se, naravno nije puno raspredalo po medijima. Svi su ovi ratovi prljavi, a stradaju mali ljudi.

Guest

Lijepe riječi su ukras

Đurica

Zelenski se baš ufurao.

Padre

Ova Evropa ne bi znala ni živjeti da nije ovog tipa,

Mirko

Jel se Rusija približila americi ili je amerika Rusiji, Rusi samo brane svoje granice i svoj narod u Ukrajini.Ukrainci zabranjuju ruskom narodu u Ukrajini da pričaju ruski jezik, koja je to demokratija, jeste možda ali nacistička demokratija

Crvensky

''Ukrajina poslije rata neće ličiti na demokratske, liberalne evropske države, ne, biće više kao Izrael. Nemojte se iznenaditi ako u kafićima, restoranima, kino salama itd budemo imali ljude naoružane automatskim oružjem...'' Zelensky u obraćanju izraelskom Knessetu 20.03.2022.

/ Najnovije