Vojni analitičari skeptični: Ukrajinski uspjesi u Kursku bi se mogli pretvoriti u strateški poraz

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Nuklearna doktrina je otišla u smeće istorije

A prvo su rekli da će NATO / Ukrajinska vojska zauzeti nuklearku Kursk i ući u Moskvu na Njemačkim tenkovima i to za 3 dana. Valjda su pokušali da isprovociraju Putina da on rokne jedan taktički nuklearni Iskander ali ništa od toga. Zna Putko da bi mu u tom slučaju cijeli svijet okrenuo leđa, prekinuo sve diplomatske i trgovinske odnose sa Rusijom i proglasili ga luđakom gorim od Adolfa. Problem je nastao sada za Ameriku i Izrael - jer i njihova nuklearna doktrina je propala. Ni Ameri ni Izrael ne mogu da pređu crvenu liniju i upotri**** nukearno oružje iz ovog istog razloga. Ovo će sada ohrabriti sve Arape da mogu da ulete u Gazu bez straha od atomske a možda jednog dana i Meksikance da uđu u Texas. Strah od atomskog rata i totalne katastrofe je prošao. Šahista Putin zna ovo vrlo dobro, za razliku od Trampa.

Zamku im je postavio Putin!

Rado cu vam objasniti sve u detalj, kad skinete presmijesni ¨vas komentar sadrzi linkove¨ (a ne sadrzi niti jedan!) kojim se naivno pokusavate obranit od ... ISTINE! Jadni ste, presmijesni, svake sekunde dokazujete da za vas nije ne drzava, nego upitno je i avlija!

Haha

Rusija je uistinu druga sila. Odmah iza Ukrajine...

Ludi Milojko

Strah od atomskog rata i totalne katastrofe je prošao. Šahista Putin zna ovo vrlo dobro, za razliku od Trampa. ka Nuklearna doktrina je otišla u smeće istorije<< 👍 Ako Tramp dođe na vlast on će sigurno dobiti titulu - luđak godine jer će odmah roknut jednu nuklearnu na Iran kao što im je onog generala roknuo prije nekoliko godina.

Lijepe rijeci su ukras

Rado cu vam objasniti sve u detalj, kad skinete presmijesni ¨vas komentar sadrzi linkove¨ (a ne sadrzi niti jedan!) kojim se naivno pokusavate obranit od ... ISTINE! presmijesni, svake sekunde dokazujete da za vas nije ne drzava, nego upitno je i avlija! ka Zamku im je postavio Putin! 😀 Pokušaj ponovo, ima bot koji često pogrešno odbaci

Lijepe rijeci su ukras

***

/ Najnovije