Vladimir Putin: Slabi moć drskog Zapada, Azija se uzdiže

/ Komentari (7)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Po

Nike nicija do vijeka gorila , i ti ces na smetljiste istorije .

Miki

Nije to jos sigurno bajo. Citava njihova ideologija se zasniva na opkoljavanju i okupaciji tudjih bogatstava. Dosta je tu ulozeno da bi moglo propasti preko noci. Ko im se suprotstavi uniste mu drzavu. Svi ti hagovi, briseli varsave su samo paravan iza kojeg doduse vise i ne moraju da se kriju jer nemaju od koga. Direktno krsenje svih medjunarodnih prava bez pardona i dvostruki standardi koje njihovi puleni podrzavaju su postali standard. Zato moraju da se uniste i nestanu. jasno je to pulenima da je to krsenje ljudskih prava ali su primili novac da cute i sva privreda njihovih zemalja pripada komeee americiii.

Miki

Eto npr. bosnjacki musliman je duzan da ljubi šmitovu čizmu tj. americku a šmit je samo izaslanik. Zna bosnjacki musliman da nije uredu da se otima nekome teritorija a nekome daje ali mora da cuti i mase repom kako mu šmit naredi inace ce zavrsiti u jadranskom moru.

I ti igras igru, Putine...

Svi ste u dogovoru. Da nisi, kao prvo ne bi podrzao vakcinisanje protiv izmisljotine od gripice, a jesi... Ovo sa Ukrajinom doprinosi najvise SAD-u, ali i tvojoj Rusiji nije lose, na stranu sankcije, sve ostalo ti ide na ruku, i rublja, i privreda... I ti si Klaus Schwabov ucenik...

Pehlivan

Desničari i nacionalistički ološ, a naročito srpski, govore o krahu, zapada i EU, evo već više od 20 godina. No, stvari su na terenu monogo drugačije. Jasan je životni standarad i jednih i drugih.

registriran

Lijepe riječi su ukras!

Vladimir

***

/ Najnovije