Vladimir Putin o neuspjehu u Kursku: 'Nemojte mene kriviti…'

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Ukronacisti su primjeceni na vrijeme,

12 hiljada vojnika sa pratecim sredstvima se ne mogu prisuljat, postoje sateliti, dronovi itd. Znaci, ako su relativno meko usli, postoji razlog za to... :) Moja pretpostavka je da su ih Rusi na vrijeme primjetili, ali da se odlucilo u vrhu komande da ih se propusti donekle, tamo su samo sela i farme, nema neke vrijednosti, pa da ih se onda opkoljava i eliminira. Plan 95% uspio. Putin se poigrava sa udruzenim britoameroukrofrancuskim snagama.... Ne da je stalno potez ispred, nego dva. Koliko ga je Kursk ¨pogodio¨, da je otputovao kod azera dogovorit nove poslove i prosirit b...cs, a na povratku otic jo se poklonit u Beslan zrtvama terorizma (kojeg su isto tako nekoc isfinancirali amerikanci).

Sramota

Mit rusije kao sile pada u vodu Ovaj rat im je velika greska

PUTIN LJUBI KURAN, reis i talibančad povraćaju

Nedavna gesta ruskog predsjednika Vladimira Putina poludjela je internet. Tijekom posjeta novoizgrađenoj džamiji "Proroka Isusa" u Groznom, u Čečeniji, Putinu je poklonjen zlatom optočeni primjerak Časnog Kur'ana, koji je poljubio i zagrlio u trenutku uhvaćenom kamerom.

sumrak žurnalizma

ovaj radijon je definitivno gori od kljikksa (portala za adolescente do 14 god.)

Zela i banderovci

z?*????*W*???*?

Jutros su Rusi u kurskoj razvalili americke

specijalce! Radi se o elitnoj privatnoj vojnoj jedinici FOG (Forward Observation Group). Ti se dosta vole naslikavat, ima ih po netu, a hrabri su narocito protiv civila. Pa su zamislili da su sposobniji od ukra i da ce oni proc prema ****atovu. Eh, pa nijedan nije zive glave izvukao. Rusi ih sacekali.... Dakle ovo sto se vec desetak dana dogadja u kurskoj, za Putina je cisti uspjeh. Do sada je oko 5.000 vojnika pobijeno, ruski narod se digao i zrazava podrsku Putinu, puno ih se javlja u dobrovoljce tako da nema ni potrebe za zakonom tj. prisilnom mobilizacijom kao kod ukra, sve se odvija na beznacajno malom komadu teritorije i to evakuiranom. Jedino sta ne valja, to je sto su ukri prva dva dana dosta civila seljaka pobili, a oko 2.000 su odveli na ukrajinski teritorij za razmjene u buducnosti. Osim ovog, cisti uspjesi za Ruse.

/ Najnovije