VIDEO: Volodimir Zelenski se u 2 sata ujutro obratio ruskom narodu

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

RĐOM KAPALI DOK VAM JE KOLJENA BAGRO!

PROKLETA VJERA, PROKLETI NAROD. NA DJECI IM SE 1000 GODINA OVO VRAĆALO AKOBOGDA! SJEME VAM SE ZATRLO. SLAVA UKRAJINI, SLAVA HEROJIMA! SMRT NEPRIJATELJU!

Aida Bukva

Žrtvuješ svoj narod i budućnost svoje zemlje za interese USA i NATO. Mogao si izbjeći ovaj rat mnogo lakše i jeftinije i polako postaješ svjestan da i pored toga što su vas amerikanci i britanci pripremali 8 godina jedino što je postignuto je duži rat. Svu pomoć koju primate će te platiti. Kličko će biti u Kijevu do prve milijarde a onda seli u London. Ukrajina će se oporaviti kad i Libija, Irak, Iran, Sudan, Jemen, Afganistan, Bosna. U prevodu nikad.

SDA trol iz Luxemburga

PROKLETA VJERA, PROKLETI NAROD. NA DJECI IM SE 1000 GODINA OVO VRAĆALO AKOBOGDA! SJEME VAM SE ZATRLO. SLAVA UKRAJINI, SLAVA HEROJIMA! SMRT NEPRIJATELJU! ka RĐOM KAPALI DOK VAM JE KOLJENA BAGRO! dodji popu Šimi hitno!

RĐOM KAPALI DOK VAM JE KOLJENA BAGRO!

PROKLETA VJERA, PROKLETI NAROD. NA DJECI IM SE 1000 GODINA OVO VRAĆALO AKOBOGDA! SJEME VAM SE ZATRLO. SLAVA UKRAJINI, SLAVA HEROJIMA! SMRT NEPRIJATELJU!

..

Žrtvuješ svoj narod i budućnost svoje zemlje za interese UBukva -------- Pa eto ti si staru žrtvovo... Nije joj teśko palo.. Hoće stara kurava još da se "žrtvuje" .Šta je za nju jedna redaljka Buhaha

Novinari ako već

Brišete komentare zašto ne brišete ove koji su govor mržnje. Nego brišete koje govore istinu. Vi ustvari samo palite vatru mržnje i nije vam stalo do istine. Vi trebate biti nepristrani

/ Najnovije