Velika tragedija: Bebu usmrtio porodični pas dok je spavala u krevetiću

4
Radiosarajevo.ba
Velika tragedija: Bebu usmrtio porodični pas dok je spavala u krevetiću
Foto: Unsplash / Beba

Nesretna tragedija zadesila je porodicu Mansoor iz Tenesija, kada je njihov sin star šest sedmica, mali Ezra, pretrpio smrtonosne povrede od napada porodičnog psa.

Kako prenosi The New York Post, ovaj tužan događaj se desio u njihovom domu u Noksvilu.

Chloe Mansoor, majka preminulog djeteta, izrazila je svoju duboku tugu: "Biti njegova mama bila je najveća čast i najbolja stvar koju sam ikada uradila."

Borac golovima Lukića slavio protiv Slobode prvu prvenstvenu pobjedu ove sezone

Borac golovima Lukića slavio protiv Slobode prvu prvenstvenu pobjedu ove sezone

Ezra je boravio u bolnici u teškom stanju gotovo sedmicu dana prije nego što je nažalost preminuo. Prema riječima njegovih roditelja, imao je ozbiljne povrede, uključujući krvarenje i oticanje mozga.

Porodica je saopštila da pas koji je izvršio napad nije pokazivao agresivno ponašanje prema njima ili drugima. Bio je to jedan od dva psa koje su imali u kući.

Iako je gubitak malog Ezre neopisiv, roditelji, Mark i Chloe, odlučili su da izraze svoju dobrotu u najtežim trenucima doniranjem njegovih organa kako bi pomogli drugim bebama kojima je to potrebno.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije