Uživo: Emmanuel Macron najavio pomoć za Gazu, reagovao i na planove o invaziji

/ Komentari (6)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Borac sa Žuči

"Bog je stvorio Nejevreje (svi oni koji nisu jevreji), iako su oni ravni sa životinjama i dao im je čovečji oblik, jer ne dolikuje Jevreju da bude služen od stoke. Zato ga služe životinje u čovečijem obliku.” (Šulhan aruh, Mudraš talpiot 225). „Nejevreji, čija duša potiče od nečistog duha, nazivaju se svinjama.” (Talmud, Jalkut Rubeni 12). „I zato ako jedan nejevrejski sluga ili sluškinja umre treba ih ožaliti onako, kao kad jedan vo ili magarac crkne. ” (Talmud, Brohes). „Nejevrej je kao jedno pseto. Štaviše, zapisi uče da se pseto ima više poštovati od Nejevreja. ” (Talmud, Ekeseget raši eksod 22). Na Talmudu počiva sva ideologija Izraela.

Guest

ponavljanje i samo ponavljanje, gdje je informacija iz naslova

DoDICKgenocidas

Pa hoce li se te muslimanske zemlje vise pokrenuti ili su svi P....?? Sta se to desava pa gdje Sirija,Egioat,Hamas,Hesbolah,Jemen,Iran....pa gdje su ti svi...gdje ta Saudija kojoj placamo milione za hadz svake godine a ona priznaje zidova i zidovsku drzavau preko krvi Palestinaca???

Pa pobogu

Lijepe riječi su ukras!

UKRAJINCI NE DRZE SVOJU DJECU KAO TAOCE

KAO STO HAMAS RADI SVOJOJ DJECI KORISTE SVOJU DJECU .STO NEPUSTE DJECU

dudak

Nemojte samo vi pomagati svega ti, jadni su oni koje vi pomazete

/ Najnovije