Uživo: Izrael objavio detalje napada; Vijeće sigurnosti UN-a održat će hitan sastanak

/ Komentari (12)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Eh, pa dragi sukomentatori, cestitam vam

***

Adi

hebat ce im izrael *****

a šta kaže jakob finci i

onaj drugi mahalski, sefardski ***?

Dole fašistički Izrael !!!

***

Aha pravo

I to su lansirali oružje za massivno uništenje, bas kao Sadam

kamidaN

***

Haha

Lijepe riječi su ukras!

666

>***

Nadimak...

Allahu Ekber 💪

Bosanac

Smrt izraelu. DzIHAD .....TEKBIR....ALLAHHU EKBER

Borac sa Žuči

Bez obzira na trenutnu retoriku, pojedine zapadne zemlje su duboko uzdrmane, koje direktno stoje već skoro 80 godina izaza genocidnog ponašanja cionista prema palestincima. Ako je i samo jedan pravi projektil (balistička, ili krstareća reketa raketa) pogodio cilj to je uspjeh. Djelovanje dronova na ciljeve na zemlji (20 kg eksploziva) je prilično zanemarivo. Ako se uzme u obzir razdaljina između Irana i Izraela ovo je veliki uspjeh za Iran. Sve ovo su sami napravili zadnjih dvadesetak godina. Hairli.

Licemjerja Evropa

Kad čifuti ubijaju palestinske djecu otima im njihove imovine ruše pale evropa licemjera ćutila jer su muslimani.A sad kad Iran stao u odbranu palestinaca odmah evropa licemjera reaguje. A i ovo što rade sa bošnjacima nije njima stalo do njih 35 godina nisu ništa reagirali nit preduzimalu .Kako će kažu tolike muslimane u e.u.Oni reaguju jer im je prpa .Htjeli bi da bošnjaci za uzvrat i njihovu ****cu podmetnu svoja leđa da štite granice E.U i spašavaju koga opet *****e i e.u. Znaju oni dobro da im je prijetnja iz srbije c.g.mađarske,grčke,namjerno malim pišem jer su ti nebitne državice i rulja u njima.Sad vide spas samo u muslimanima Albanije Kosova Bosne.Dođu im kao živi štit il ograda

/ Najnovije